Tendenser:

Côtes de Gascogne

Domaine Uby Nº6 Rosé 2018

75cl

46,31kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rosé
Vintage: 2018
Betegnelse:Côtes de Gascogne (Sydvest, Frankrig)
Kælder: Domaine Uby
Volumen : 75cl
Vindruer : Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 11.5
Domaine Uby er producenten af Domaine Uby Nº6 Rosé 2018 , en vine rosé af DO Côtes de Gascogne med syrah, merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc fra 2018 og med 11.5 alkohol gradering. Denne Domaine Uby Nº6 Rosé 2018 er en vine perfect å drikke med grillet kød og grill. Drinks&Co samfund validerer Domaine Uby Nº6 Rosé 2018 med 4 5 poeng.

Fremstilling for Domaine Uby Nº6 Rosé 2018

Domaine Uby Nº6 Rosé 2018 (Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: rosenblad.
 • Næse: Næsen rød frugt (jordbær og ribs).
 • Mund: frisk, lang og med en syre ende munden.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Côtes de Gascogne.

VINGÅRD: sandet og lerjord.

GRAPE: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah.

LAGRING: Alderen på fine bærme.

FREMSTILLING: night høst, maceration, pneumatisk presning, gæring ved lav temperatur.

PARRING: fisk, røde eller hvide grillet kød og endda desserter.

TEMPERATUR: 11 °C

ALKOHOL: 11,5%

Se mere

Sådan serveres den

Bedømmelser af Domaine Uby Nº6 Rosé 2018

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Domaine Uby Nº6 Rosé 2018:Sats Domaine Uby Nº6 Rosé 2018:

4 /5

VINSMAGNING:
- Mouth: er fedt og fyldt med en afsluttende på de røde bær.

Den Nº6 Rosé feltet Uby er en ny årgang, der erstatter Cabernet Rosé og Syrah / Merlot lavet af Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Syrah og Merlot.
Denne rosé er vinificeret simpelthen at bevare frugt og friskhed med aldringen på bærmen at bringe nogle rundhed.
Se mere
,

4 /5

2018 - ikke kontraktmæssig billede. Med sine aroma af hindbær og jordbær til stede både næse og gane, denne rosé er mere end grådige. Det er en glæde for friskhed, der ville overgå dine aperitiffer og grill om sommeren. Et slagtilfælde af hjerte tilgængelig for det største antal. Gifte sig med to Cabernet Merlot, med en dråbe ekstra syrah, at denne rosé bleg og krystalklar karakteristisk for en rosé presning glæder vores smagsdommere. Alle hagl friskhed og intensiteten af ​​dens citrus næse og over nettet og vedholdende mund, en reel elegance. "(Guide Hachette 2018 Vine) Serveres nedkøles til 12 ° C. Domaine Uby: Den Uby område vokser druer i mere end et århundrede på bakkerne i Gascogne, og producerer Vins de Pays Côtes de Gascogne blandt de accepterede tanke. Dens vinmarker dækker hundrede hektar boulbènes og tawny sand, og er blevet fuldstændig omstruktureret i de seneste år i et kvalitetsmål i henhold til forskrifter bæredygtigt landbrug, Veritas certificeret. Domaine Uby består hovedsageligt af lokale hvide sorter, der producerer vine fra Côtes de Gascogne aromatiske, friske og frugtagtige, typisk for denne sydvestlige jord. Andre sorter har efterhånden gennemført vinstokke fra Domaine Uby at diversificere udvalget af vin. En berømt område i South West implanteret i et af de sidste områder, hvor du kan finde Cistoune skildpadder (deraf logo). Største producent af hvide friske og frugtagtige vine, typisk for regionen, området Uby viser sine arbejdsmetoder regelmæssighed kvalitet stadigt stigende. I dag er området byder også på en ny serie af tidligere vin på egetræsfade. De hvide vine fra Southwest er blandt de bedste - værdien af ​​Frankrig. Kvaliteten og stringens, der opretholdes både i vingården og i vinfremstilling vine tillader i dag Domaine Uby at være blandt de mest dekorerede vinmarker Côtes de Gascogne. En erkendelse, der bekræfter en ensartet kvalitet af sine vine år efter år. De vine fra Domaine Uby er en fest for det sydvestlige vinelsker.
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård