Villa Vallombrosa Cuvée Prunelle 2018

Villa Vallombrosa (Côtes De Provence)

98,90kr + 124,80kr Forsendelse (5 - 8 dage)

593,42kr + 187,20kr Forsendelse (5 - 8 dage)

1.186,85kr + 210,60kr Forsendelse (5 - 8 dage)

98,90kr/enhed

Forsendelse: Vintage and Co DK (France)

kr Du vil modtage 0.17 point for hver, købt enhed

Villa Vallombrosa producerer denne Villa Vallombrosa Cuvée Prunelle 2018 (98,90kr), en vinerosé af DO Côtes De Provence med de bedste druer fra 2018 og det har en alkohol grad på 13. Brugerne af Drinks&Co validerer Villa Vallombrosa Cuvée Prunelle 2018 med 4 med mere end 5 poeng.

Teknisk fil · Villa Vallombrosa Cuvée Prunelle

Vintype: Vin rosé
Vintage: 2018
Betegnelse:Côtes De Provence (Provence,Frankrig)
Kælder: Villa Vallombrosa
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13

Beskrivelse · Villa Vallombrosa

Villa Vallombrosa Cuvée Prunelle 2018

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Ruby farve, med lyse blinker.
 • Næse: Kendt for sine aroma af moden frugt, sort frugt, med en note af friskhed som eukalyptus og et strejf af chokolade og vanilje.
 • Mund: Foldes ud noter af eg og moden frugt, der kærtegne mest delikate feminine gane og friste de dybe følelser af mandlige kongelige ganen.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Rødvin fransk.

VINGÅRD: PROVIEX S.A.S.

GRAPE: 50% Merlot og 50% Marselan.

LAGRING: 4 års aldring.

UDVIKLING: Druerne er sat til gæring med skind. Det filtreres og derefter anbragt i fade for aldring.

PARRING: Ideel til at ledsage stegt kød, grill, vildt kød, gryderetter og oste.

TEMPERATUR: 14-18 °C

ALKOHOL: 12,5%

Villa Vallombrosa

Købe Vine Villa Vallombrosa:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Villa Vallombrosa Cuvée Prunelle 2018

LilleAuxVins Arthur

Udgivet til03.53

4/5

Villa Vallombrosa Cuvée Prunelle 2018

2018 - ikke kontraktmæssig billede. Villa Vallombrosa er en af ​​de fineste vinmarker i Provence vine, det har sin oprindelse i romertiden som det fremgår af resterne fundet og slået i Rom mellem 161-180 e.Kr.. Denne rosé vil opdage de store vine fra Provence hele året.
beskrivelse
Villa Vallombrosa er en af ​​de fineste vinmarker i Provence vine, det har sin oprindelse i romertiden som det fremgår af resterne fundet og slået i Rom mellem 161-180 e.Kr.. Denne rosé vil opdage de store vine fra Provence hele året. Akkompagnement: Mets Middelhavet, frisk ged eller grillet fisk. Domæne Vallombrosa Vallombrosa Villa, en af ​​de fineste vinmarker i Provence, har sin oprindelse i romertiden som det fremgår af resterne fundet og slået i Rom mellem 161-180 e.Kr.. De første vinstokke blev dyrket i Frankrig Provence. Vinen historien om vores område er to tusind år. Denne vingård har holdt over tid alle ægthed og udtryk for dens terroir; disse vinstokke stede siden Romerriget trække dyder en Trias kalksten jord blandet med påvirkninger af røde jord Perm. Alliancen af ​​de to jordtyper muliggør produktionen af ​​Great Rosévine som bringer rigdom og Perm strukturelle og skifer af Maures en behagelig mineralitet, forfriskende og elegant. Den ekspertise Villa Vallombrosa begynder høsten, når druerne af Syrah, Grenache, Mourvèdre, Cinsault er omhyggeligt høstet bare moden, parcel ved parcel at forberede fra vinstokken ideelle samling til Vallombrosa Grand Vin. Under et besøg i Villa Vallombrosa, vil du nyde hjertet af vingården kvaliteten af ​​denne store Rosé, som manifesterer magt, længde og finesse, der er forbeholdt vine af ekstraordinære jord. Den expresion af sine frugtige og mineralske aromaer tillader subtilt ledsage middelhavsretter under alle forhold.

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

bedste Sælgere Côtes De Provence