Tendenser:

Côtes du Luberon

Marrenon Grand Marrenon Luberon 2017

75cl Størrelse

85,96kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:Côtes du Luberon (Rhône, Frankrig)
Kælder: Marrenon
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Marrenon er producenten af denne Marrenon Grand Marrenon Luberon 2017 , en vine rød af DO Côtes du Luberon med druer fra årgang 2017 og med en alkohol grad på 14. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Marrenon Grand Marrenon Luberon 2017 i Drinks&Co.

Fremstilling for Marrenon Grand Marrenon Luberon 2017

Marrenon Grand Marrenon Luberon 2017

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Pale gul med gyldne reflekser
 • Næse: blomster og frugtagtig aroma med noter af hvide blomster (tjørn og akacie). Et strejf af anis og fennikel. Varianter er lyse og godt integreret.
 • Mund: Smagen er velafbalanceret og veludviklet. Træ og honning noter. Smuk forekomst, med en behagelig syre. I varianter af ristet brød og vanille finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Côtes du Luberon

VINGÅRD: Marrenon. Den Marrenon vingård beliggende i den sydlige Rhône-dalen, direkte ved indgangen til Provence. Det er en af ​​de førende producenter af vin i Luberon og Ventoux.

GRAPE: blanding af Grenache, Vermentino, Roussanne.

LAGRING: 40% gjort alkoholisk gæring i nye franske egetræsfade. 60% gærede ståltanke (16 ° til 18 ° C). Efter omrøring regelmæssige bærme forlængelse 6 måneder. Vin er en brugstid på 5 år.

FREMSTILLING: Bjergene, Luberon mod syd (1100 m) og Ventoux i nord (2000 m), kendetegnet ved den typiske karakter af disse betegnelser. Så disse vine er produceret af en sollys maksimum og dag-nat forskel i temperatur hærdet højder (på grund af nærheden til Alperne i syd). Vinstokkene er plantet i kridtagtige bakker og dale Mistral skattede og på skråningerne af Luberon, i stenet, kalkholdig lerjord. Naturligvis, der giver en ydeevne under omkring 30 hl pr ha.grøn læsning. Høsten finder sted natten over, efterfulgt af direkte kompression.

PARRING: omelet, hummer, trøfler.

TEMPERATUR: 12 ° C

Alkohol: 14,5%

Se mere

Bedømmelser af Marrenon Grand Marrenon Luberon 2017

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Marrenon Grand Marrenon Luberon 2017:Sats Marrenon Grand Marrenon Luberon 2017:

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Pale gul med gyldne reflekserNæse: blomster og frugtagtig aroma med noter af hvide blomster (tjørn og akacie). Et strejf af anis og fennikel. Varianter er lyse og godt integreret.Mund: Smagen er velafbalanceret og veludviklet. Træ og honning noter. Smuk forekomst, med en behagelig syre. I varianter af ristet brød og vanille finish.OPRINDELSESBETEGNELSE: Côtes du LuberonVINGÅRD: Marrenon. Den Marrenon vingård beliggende i den sydlige Rhône-dalen, direkte ved indgangen til Provence. Det er en af ​​de førende producenter af vin i Luberon og Ventoux.GRAPE: blanding af Grenache, Vermentino, Roussanne.LAGRING: 40% gjort alkoholisk gæring i nye franske egetræsfade. 60% gærede ståltanke (16 ° til 18 ° C). Efter omrøring regelmæssige bærme forlængelse 6 måneder. Vin er en brugstid på 5 år.FREMSTILLING: Bjergene, Luberon mod syd (1100 m) og Ventoux i nord (2000 m), kendetegnet ved den typiske karakter af disse betegnelser. Så disse vine er produceret af en sollys maksimum og dag-nat forskel i temperatur hærdet højder (på grund af nærheden til Alperne i syd). Vinstokkene er plantet i kridtagtige bakker og dale Mistral skattede og på skråningerne af Luberon, i stenet, kalkholdig lerjord. Naturligvis, der giver en ydeevne under omkring 30 hl pr ha.grøn læsning. Høsten finder sted natten over, efterfulgt af direkte kompression.PARRING: omelet, hummer, trøfler.TEMPERATUR: 12 ° CAlkohol: 14,5%
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Marrenon Grand Marrenon Luberon 2017201520142013

4/5

Smagsnoter Grand Marrenon Rouge 2015:
- Syn: intens rubin lilla.
- Næse: udtryksfulde, grådige og smigrende næse med antydninger af moden frugt, marmelade og snus blond.
- Mund: sød og sød til angreb med dominerende frisk frugt, kompleks, smeltet træ, sort læder noter og sorte oliven. smukke amplitude på grund af den aromatiske intensitet, med støtte af koncentrationen af ​​tanniner, godt strukturerede og integrerede, uden nogen aggression, rig og silkeagtig helhed.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Luberon.
BODEGA: Marrenon
GRAPE: Syrah 70% og Grenache 30%.

PARRING: oksekød grillet.
TEMPERATUR: 18 °C
ALKOHOL: 14,5%
Se mere
Alfred Buch

4/5

SMAGSNOTER AF Grand Marrenon Rouge 2014:
- Syn: intens rubin lilla.
- Næse: udtryksfulde, grådige og smigrende næse med antydninger af moden frugt, marmelade og snus blond.
- Mund: sød og sød på angreb med dominerende frisk frugt, kompleks, smeltet træ, sort læder noter og sort oliven. smukke amplitude på grund af den aromatiske intensitet, med støtte af koncentrationen af ​​tanniner, velstrukturerede og integrerede, uden aggressivitet, rig og silkeagtig helhed.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Luberon.
VINGÅRD: Marrenon
GRAPE: Syrah Grenache 70% og 30%.

PARRING: oksekød grillet.
TEMPERATUR: 18 °C
ALKOHOL: 14,5%
Se mere
Ilse Krag
Grand Marrenon Luberon 2014

4/5

SMAGSNOTER AF Grand Marrenon 2013:
- Syn: granatrød
- Næse: Blomster aroma, frugt og peber
- Mund: struktureret, garvesyre, lang eftersmag

OPRINDELSESBETEGNELSE: Luberon
VINGÅRD: Cellier de Marrenon
GRAPE: Merlot

ALKOHOL: 13%
Se mere
Jimmy Borg
Grand Marrenon Luberon 2013