Tendenser:

Côtes Du Rhône

M. Chapoutier Côtes-du-Rhône Belleruche 2018

75cl

M. Chapoutier Côtes-du-Rhône Belleruche 2018

63,82kr
63,82kr
Butik: Les Caves DK (France) Priser i andre butikker Forventet levering: 3 - 5 dage
Dette produkt har ekstra tid til at udstede 6 dage.
Leveringsomkostninger: 116,18kr

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2018
Betegnelse:Côtes Du Rhône (Rhône, Frankrig)
Kælder: M. Chapoutier
Volumen : 75cl
Vindruer : Grenache, Syrah
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14.5
M. Chapoutier producerer denne M. Chapoutier Côtes-du-Rhône Belleruche 2018 (63,82kr), en vinerød af DO Côtes Du Rhône med de bedste klynger af syrah og grenache fra 2018 og med 14.5 alkohol gradering. Server denne M. Chapoutier Côtes-du-Rhône Belleruche 2018 sammen med lagret ost og lam for at nyde endnu mere smag. Brugerne af Drinks&Co validerer M. Chapoutier Côtes-du-Rhône Belleruche 2018 med 4 med mere end 5 poeng.

Beskrivelse af M. Chapoutier Côtes-du-Rhône Belleruche 2018

M. Chapoutier Côtes-du-Rhône Belleruche 2018 (Grenache og Syrah)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: smuk dyb rød granat.
 • Næse: intens, frugtig (cassis, hindbær) og et strejf af hvid peber.
 • Mund: saftig, kraftfulde, og ristede noter af røde frugter, silkebløde og fine tanniner.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Côtes du Rhône.

VINGÅRD: alluviale terrasser af ler-kalksten.

GRAPE: Grenache og Syrah.

LAGRING: ældet i 6 måneder i cement tanke eller rustfrit stål.

VINPRODUCERING: Total de-stammer, i konkrete tanke og rustfrit stål i 3 til 4 uger.

PARRING: lammekoteletter, ænder aiguillettes grillet.

TEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOL: 14,5%

Se mere

Sådan serveres den

Serveringstemperatur

16-18

Bedømmelser af M. Chapoutier Côtes-du-Rhône Belleruche 2018

4

6 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  6
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af M. Chapoutier Côtes-du-Rhône Belleruche 2018:Sats M. Chapoutier Côtes-du-Rhône Belleruche 2018:

4 /5

Sorterne primært Grenache og Syrah Soil Vinmarkerne i Côtes du Rhône "Belleruche rødt cover 4 afdelinger (Drôme Vaucluse, Gard, Ardèche) på forskellige jordtyper: alluviale terrasser ler-kalksten, ler giver Belleruche ekstraordinær rigdom og kompleksitet. høst god høst Den i maturitéLa vinfremstilling Druerne plukkes i fuldt omfang. Varigheden af ​​fermenteringen er omkring 15 dage, og giver en god garvesyre struktur, som giver den aldrende og garanterer stabilitet. De élevageÉlevage tanke med regelmæssig pumpning at afklare vin.
Michel Chapoutier overtog familiens hjem i 1990 i en alder af 26 år. Siden da har den hårdtarbejdende givet ham ry for et større huse Rhone. Han vidste pustet nyt principper på producenten, begyndende med dyrkningsmetoder. Med målet om "forlader landet for at leve og udtrykke sig," Maison M. Chapoutier har valgt den økologiske og biodynamiske dyrkning på de fleste af sine vinmarker. Vinproducent blade den terroir udtrykke sig, uden at få præcis den kombination af jordbund, klima og know-how fra traditionen. Pakken markeringer er et perfekt eksempel; ekstraordinære vine af sjældne, perfekte udtryk for de største vinmarker i Rhone-dalen.
Se mere
,

4 /5

Den Côtes du Rhône Belleruche fra M. Chapoutier blev grundlagt i vinmarker, der ligger i den berømte region Rhône-dalen i Frankrig, fordelt over fire forskellige afdelinger: Drôme, Vaucluse, Gard og Ardèche. De forskellige karakteristika af deres jord giver denne vin en ekstraordinær rigdom og kompleksitet. Det er hovedsageligt produceres med Grenache druer og Syrah, druer og udelukkende valgt af hånden. Fermenteringen foregår i rustfri ståltanke ved en kontrolleret temperatur i 15 dage. Vinen modnes i samme beholder, inden de blev aftappet. M. Chapoutier Belleruche er kendetegnet ved en rubin rød farve. Næsen åbner med aroma af røde fyldig frugt, beriget med elegante noter af liqurizia og grå peber. Smagen er koncentreret og frisk, med en behagelig silkeagtig tanniner, der understøttes af en stor ejendom. Denne vin er perfekt med grillet lyst kød og oste.
Se mere
,

4 /5

Fra en af ​​de ældste vinmarker i Frankrig. Côtes-du-Rhône Belleruche er en blanding af Grenache og Syrah, en dejlig drikke vin med god struktur og fine tanniner, der giver en fremragende rygrad.
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård