Tendenser:

Dao

M.O.B. 2013

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2013 andre årgange
2012, 2011 og N/A
Betegnelse:Dao (Dao, Portugal)
Kælder: Moreira Olazabal & Borges
Volumen : 75cl
Vindruer : Baga, Jaén, Touriga Nacional
Allergener: Indeholder Sulfitter
M.O.B. 2013 (1.648,50kr) kommer det fra håndet til Moreira Olazabal & Borges. Det er en vine rød af Dao med touriga nacional, jaén og baga fra 2013. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af M.O.B. 2013 i Drinks&Co.

Beskrivelse af M.O.B. 2013

M.O.B. 2013 (Baga, Jaén og Touriga Nacional)

SMAGSNOTER AF Mob 2013:

 • Syn: sort som karret, en violet kant.
 • Næse: ren, modne røde bær og kirsebær oscurs, nogle roastbeef, læder og lakrids.
 • Mund: tør, blød syreindhold, glatte tanniner, modne og saftige røde frugter, medium fyldig, med moderat alkohol og en lang eftersmag, let at drikke og meget elegant.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Dao.

VINGÅRD: Moreira, Olazabal & Borges

GRAPE: Baga, Touriga Nacional, Alfrocheiro Preto.

PARRING: hårde og modne oste.

ALKOHOL: 13%

Se mere

Bedømmelser af M.O.B. 2013

4

5 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  5
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af M.O.B. 2013:Sats M.O.B. 2013:

4 /5

Dette er en vin med flot violet farve, meget intens aroma af cassis, bergamot orange og vilde blomster. På ganen det er frisk med bløde tanniner og behagelig surhedsgrad komplimenteret af sin fløjlsagtig konsistens. En kompleks vin fuld af karakter, der vil udvikle sig smukt i flasken i de kommende år.
Se mere
,

4 /5

Smagsnoter:
- Det er en vin med flot violet farve, men uden at være uigennemsigtig, meget intens og kompleks aroma fuld af karakter og delikatesse. I munden med stærk tilstedeværelse, men meget frisk og glat.
VINFREMSTILLING:
- Det kommer fra vinmarker i Seia, vinfremstilling i møller og rustfrit stål tanke med lille ekstraktion og lave temperaturer.
Aging:
- 12 måneder i egetræsfade
Se mere
,

Mob 2013

4 /5

Seia kommer fra vinmarker. vinificated møller og i rustfri ståltanke med ringe ekstraktion og lave temperaturer. Lagret i 12 måneder i egetræsfade og 30% nye og resten anvendes. Produceret fra Touriga Nacional. Alfrocheiro. Jaen og Berry. Det er en vin med flot violet farve, men uden at være uigennemsigtig. meget intens og kompleks aroma fuld af karakter og delikatesse. På ganen med en stærk tilstedeværelse, men meget frisk og glat. De giver en fløjlsagtig konsistens og søde tand med stor dybde, der vil vokse meget i flasken i de kommende år.
Se mere
,

Mob 2013

Anmeldelser af andre årgange af M.O.B. 201320122011

4/5

En unik vin siden sin oprettelse - M.O.B. er den første Moreira, Olazabal, Borges, et joint venture mellem vinmagere Jorge Moreira (Dust), Francisco Olazabal (Quinta do Vale Meão) og Jorge Borges Serôdio (Vin & Soul).
Se mere
Mob Dão 2012

4/5

Tasting Bemærkninger: Dyb lilla farve med violette noter. Kompleks aroma kombinere moden frugt med blomsteragtige noter. Ganen er velafbalanceret mellem koncentrationen af ​​sort frugt, faste tanniner og god syrlighed. Lang eftersmag
Servering på: 16-18ºC. ?
Vi anbefaler, med: Rød mødes | Ost
Se mere
M.O.B. Dão 2011

Andre produkter fra samme vingård