Tendenser:

Vin af De Kanariske Øer

Se alle produkter i Vin af De Kanariske Øer

Vin af De Kanariske Øer eller rettere dets producenter, vil en stor udfordring altid vende fordi vin på De Kanariske Øer på grund af topografien yderst vanskeligt. Mere stolte af at introducere regionens avlere deres høje kvalitetsvine fra ofte i moderne fremstillingsprocesser ved hjælp af ny teknologi.

Vinen af De Kanariske Øer er fremstillet af otte forskellig oprindelse, med særligt Tacoronte-Acentejo og Ycouden Daute Isora højdepunkt, under hvis tag producere hundredvis af unikke små vinavlere røde og hvide vine. Andre indikationer oprindelsesbetegnelser, såsom Abona, Valle de la Palma eller Orotava-dalen, på deres side stadig være med til at sikre, at kanariske hvidvin nyder stor prestige.

De dominerende sorter dyrkes på De Kanariske Øer med hensyn til hvidvin produktion, Listán Blanca, Vijariego, Pedro Ximénez, Verdello, Bastardo, Malvasia, Moscatel eller Burra Blanca. De røde druesorter, som tegner sig for en mindre del, der består af Mulata, den Negra Moscatel og Malvasia Dorada.

Køb Vine af De Kanariske Øer online.

Se mere

Drinks&Co anbefaler

Vin af De Kanariske Øer: bedste Sælgere

se alle

Vin Af De Kanariske Øer: rød

se alle

Vin Af De Kanariske Øer: mousserende

se alle

Vin Af De Kanariske Øer: rosa

se alle

Vin Af De Kanariske Øer: Robert Parker-bedømmelse

Seneste nyheder i sortimentet

se alle