Indian Tiger Ecológico 300G

Lotao (Delikatesse)

48,67kr + 218,48kr Forsendelse (15 - 22 dage)

48,67kr/enhed

Forsendelse: 218,48kr (15 - 22 dage) ved Delicat (Spain)

krDu vil modtage 0.08 point for hver, købt enhed

Køb Se flere priser »

Ris - hårdføre og sunde - har næret os siden stenalderen. Ud over massemarkedet RISER, er der også sjældne rissorter, der indtil nu er forblevet relativt ukendt i Vesten. Lotao har genopdaget disse sjældne rices, og har bragt disse sjældne fund til en udvalgt gruppe af kræsne kendere i Vesten. Ris specialiteter er eksotiske souvenirs fra vores søgen efter den bedste ris har at tilbyde. De er skatte fra fremmede kulturer, skjulte kulinariske hemmeligheder fra fortiden; de typiske den menneskelige erfaring, og bekræfter den sandhed, der er ris: hemmeligheden bag den lille ris-kernen til at forbinde originale ideer af menneskets liv på jorden.

Teknisk fil ·

Kategori:Delikatesse (Gourmet)
Producent: Lotao

Beskrivelse · Lotao

Indian Tiger Ecológico 300G

Ris - hårdføre og sunde - har næret os siden stenalderen. Ud over massemarkedet RISER, er der også sjældne rissorter, der indtil nu er forblevet relativt ukendt i Vesten.

Lotao har genopdaget disse sjældne rices, og har bragt disse sjældne fund til en udvalgt gruppe af kræsne kendere i Vesten. Ris specialiteter er eksotiske souvenirs fra vores søgen efter den bedste ris har at tilbyde. De er skatte fra fremmede kulturer, skjulte kulinariske hemmeligheder fra fortiden; de typiske den menneskelige erfaring, og bekræfter den sandhed, der er ris: hemmeligheden bag den lille ris-kernen til at forbinde originale ideer af menneskets liv på jorden.

Lotao

Købe Gourmet Lotao:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Indian Tiger Ecológico 300G

Udgivet til04.39

4/5

Indian Tiger Umbra Organic 300G

På grund af de vanskelige geografiske forhold i det voksende område og den lave hektarudbytte, er denne røde fuldnarvet ris fra Indien dyrkes af kun et par lokale. Det lave ler af jordens farver skallen af ​​kornet rødbrune, mens det indre af korn forbliver hvide.
læse fuld

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

bedste Sælgere Delikatesse