Tendenser:

Desserter og søde sager

Jam of Seville oranges 225g

35,64kr (Cirka)

Teknisk fil

Kategori:Desserter og søde sager (Gourmet)
Producent: Belberry
Den Belberry Sevilla appelsinmarmelade udmærker sig ved udvælgelsen af ​​omhyggeligt udvalgte frugter, der kommer fra Spanien. oprindelsen af ​​Belberry mærke daterer sig tilbage til 1956, hvor der i en lille by i Belgien begyndte at udvikle en håndværksmæssige marmelade for indbyggerne i den lille region. senere og på grund af sin succes, søn af håndværker besluttede at tage sine syltetøj ud over de belgiske grænser nu. . . vi kan finde de bedste gourmet butikker rundt om i verden. dens udvikling er rent håndlavet, kan intet konkurrere med den perfekte farve af syltetøj og marmelade hjemmelavede, omhyggeligt lavet med de bedste frugter og de fineste sukker.

Fremstilling for Jam of Seville oranges 225g

Jam of Seville oranges 225g

Den Belberry Sevilla appelsinmarmelade udmærker sig ved udvælgelsen af ​​omhyggeligt udvalgte frugter, der kommer fra Spanien. oprindelsen af ​​Belberry mærke daterer sig tilbage til 1956, hvor der i en lille by i Belgien begyndte at udvikle en håndværksmæssige marmelade for indbyggerne i den lille region. senere og på grund af sin succes, søn af håndværker besluttede at tage sine syltetøj ud over de belgiske grænser nu. . . vi kan finde de bedste gourmet butikker rundt om i verden.

dens udvikling er rent håndlavet, kan intet konkurrere med den perfekte farve af syltetøj og marmelade hjemmelavede, omhyggeligt lavet med de bedste frugter og de fineste sukker.

Se mere

Bedømmelser af Jam of Seville oranges 225g

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Jam of Seville oranges 225g:Sats Jam of Seville oranges 225g:

4 /5

De Belberry jam Sevilla appelsiner er kendetegnet ved udvælgelsen af ​​frugter nøje udvalgt fra Spanien.Gordo oprindelsen af ​​Belberry mærke det går tilbage til 1956, hvor der i en lille by i Belgien begyndte at udvikle en håndværker marmelade til indbyggerne i lille region. senere og på grund af sin succes, søn af håndværker besluttede at tage sine syltetøj ud over de belgiske grænser ... og nu finder vi dem i de bedste gourmet butikker verden over.

udarbejdelsen er rent håndlavet, kan intet konkurrere med den perfekte farve af syltetøj og marmelade hjemmelavede, omhyggeligt gjort op med de bedste frugter og fineste sukker.
Se mere
,

Mermelada de Naranjas de Sevilla 225G