Jam of Seville oranges 225g

Belberry (Desserter og søde sager)

37,60kr + 155,30kr Forsendelse (10 - 14 dage)

37,60kr/enhed

Forsendelse: 155,30kr (10 - 14 dage) ved Delicat (Spain)

krDu vil modtage 0.06 point for hver, købt enhed

Den Belberry Sevilla appelsinmarmelade udmærker sig ved udvælgelsen af ​​omhyggeligt udvalgte frugter, der kommer fra Spanien. oprindelsen af ​​Belberry mærke daterer sig tilbage til 1956, hvor der i en lille by i Belgien begyndte at udvikle en håndværksmæssige marmelade for indbyggerne i den lille region. senere og på grund af sin succes, søn af håndværker besluttede at tage sine syltetøj ud over de belgiske grænser nu. . . vi kan finde de bedste gourmet butikker rundt om i verden. dens udvikling er rent håndlavet, kan intet konkurrere med den perfekte farve af syltetøj og marmelade hjemmelavede, omhyggeligt lavet med de bedste frugter og de fineste sukker.

Teknisk fil ·

Kategori:Desserter og søde sager (Gourmet)
Producent: Belberry

Beskrivelse · Belberry

Jam of Seville oranges 225g

Den Belberry Sevilla appelsinmarmelade udmærker sig ved udvælgelsen af ​​omhyggeligt udvalgte frugter, der kommer fra Spanien. oprindelsen af ​​Belberry mærke daterer sig tilbage til 1956, hvor der i en lille by i Belgien begyndte at udvikle en håndværksmæssige marmelade for indbyggerne i den lille region. senere og på grund af sin succes, søn af håndværker besluttede at tage sine syltetøj ud over de belgiske grænser nu. . . vi kan finde de bedste gourmet butikker rundt om i verden.

dens udvikling er rent håndlavet, kan intet konkurrere med den perfekte farve af syltetøj og marmelade hjemmelavede, omhyggeligt lavet med de bedste frugter og de fineste sukker.

Belberry

Købe Gourmet Belberry:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Jam of Seville oranges 225g

Sibaritia

Udgivet til04.39

4/5

Mermelada de Naranjas de Sevilla 225G

De Belberry jam Sevilla appelsiner er kendetegnet ved udvælgelsen af ​​frugter nøje udvalgt fra Spanien.Gordo oprindelsen af ​​Belberry mærke det går tilbage til 1956, hvor der i en lille by i Belgien begyndte at udvikle en håndværker marmelade til indbyggerne i lille region. senere og på grund af sin succes, søn af håndværker besluttede at tage sine syltetøj ud over de belgiske grænser ... og nu finder vi dem i de bedste gourmet butikker verden over.

udarbejdelsen er rent håndlavet, kan intet konkurrere med den perfekte farve af syltetøj og marmelade hjemmelavede, omhyggeligt gjort op med de bedste frugter og fineste sukker.

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

bedste Sælgere Desserter og søde sager