Tendenser:

Tejo

Casa de Cadaval Muge Trincadeira 2000

75cl Størrelse

116,96kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2000
Betegnelse:Tejo (Tejo (region), Portugal)
Kælder: Casa de Cadaval
Volumen : 75cl
Vindruer : Trincadeira
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Casa de Cadaval er udvikkleren af denne Casa de Cadaval Muge Trincadeira 2000 , en vine rød med DO Tejo med de bedste trincadeira druer fra 2000 og med 14 alkohol. På Drinks&Co har brugerne værdsat Casa de Cadaval Muge Trincadeira 2000 med en gennemsnitlig score på 4 over 5 poeng.

Fremstilling for Casa de Cadaval Muge Trincadeira 2000

Casa de Cadaval Muge Trincadeira 2000 (Trincadeira)

Producent: Casa de Cadaval

OD: Tejo

Vindruer: Trincadeira

Se mere

Vingården

Casa de Cadaval

Casa de Cadaval

Muge-paladset har en sekulær historie, der går tilbage flere år før, der tilhører Cadaval-familien. Det var engang beboet af dronning D. Leonor fra Østrig (tredje konge til kong Manuel I, søster til kejser D. Carlos V og mor til Infanta Dona Maria), der boede her indtil 1530, da han giftede sig med kongen i Frankrig, Francisco I. Kun senere i begyndelsen af århundredet. XVII er, at ejendommen, der tilhører familien af tællerne af Odemira, kom under kontrol af Casa Cadaval, da datteren Dona Maria de Faro, Grevinde af Odemira, blev gift med D. Nuno Álvares Pereira de Melo, 5. Count of Tent Portugal, 4th Marquês de Ferreira og 1. hertug af Cadaval. Casa Cadaval har i øjeblikket en samlet ejendom på 5400 hektar og har været kørt i fem på hinanden følgende generationer af kvinder. I dag er Teresa Schönborn, grevinde af Schönborn og Wiesentheid formand for bestyrelsen for dette hus.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Casa de Cadaval Muge Trincadeira 2000

4

1 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Casa de Cadaval Muge Trincadeira 2000:Sats Casa de Cadaval Muge Trincadeira 2000:

4 /5

God vin og godt selskab.
Kirsebær farve høj lag. God duft af overmodne frugt. God smag og lang eftersmag.
Det ville have været bedre med kød.
Se mere
,