Tendenser:

Douro

Quinta do Crasto Superior Branco 2016

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2016 andre årgange
2017, 2015 og 2014
Betegnelse:Douro (Porto & Douro, Portugal)
Kælder: Quinta do Crasto
Volumen : 75cl
Vindruer : Viosinho (60%), Verdejo (40%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12.5
Quinta do Crasto Superior Branco 2016 (1.336,70kr) er envine hvid med DO Douro fra vingården Quinta do Crasto med de bedste verdejo og viosinho druer fra 2016 og hvis alkohol prosenten er på 12.5. Drinks&Co samfund validerer Quinta do Crasto Superior Branco 2016 med 4 5 poeng.

Beskrivelse af Quinta do Crasto Superior Branco 2016

Quinta do Crasto Superior Branco 2016 (Viosinho og Verdejo)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Quinta do Crasto Superior 2016 White afslører en lys farve, en lysegul farve.
 • Næse: Meget aromatisk. lyse noter af citrus og orangeblomst. stærk mineralitet.
 • Mund: harmonisk og starte en ny konsistens gør Quinta do Crasto Superior 2016 Hvid afbalanceret vin. Slottet byder citrus og mineralske smag og en markant syrlighed. Kombination af lugte, der garanterer en smuk afslutning vedholdenhed.

Appellation: Douro (Portugal)

VINGÅRD: Det område af Quinta do Crasto er placeret på højre bred af Douro-floden og har 74 hektar vinmarker, som opererer mere end 400 år siden. Kombinationen af ​​skifer gulve, fremragende solen er forbundet med det tørre klima i regionen tillader produktion af intense vine koncentreret.

GRAPE: 60% Viosinho, 40% Verdelho

ALDRING: Aged i 6 måneder på franske egetræsfade. 85% af tønder er eg og 15% i akacie.

FREMSTILLING: Størrelsen af ​​vinstokke og druer håndplukkes. Men området har moderne forarbejdningsanlæg til at sikre produktion af vine af højeste kvalitet.

PARRING: Hvis ideal, med mager fisk eller skaldyr. Også testet for starteren. Du kan spise med krydret kød.

Anbefalet temperaturområde SERVICE: 10,08 °C

ALKOHOL: 12,5%

Se mere

Vingården

Quinta do Crasto

Quinta do Crasto

Quinta do Crasto ligger på den højre bred af floden Douro mellem Régua og Pinhão, en 135 hektar stor ejendom med 74 hektar vinmarker. Ejendommen har en privilegeret beliggenhed inden for Douro Demarcated Region og går langt tilbage i tiden (navnet Crasto kommer fra det latinske ord "castrum", der henviser til et "romersk fort").

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Quinta do Crasto Superior Branco 2016

4

3 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Quinta do Crasto Superior Branco 2016:Sats Quinta do Crasto Superior Branco 2016:

4 /5

Meget udtryksfulde aromaer, viser pulserende bær frugt noter perfekt kombineret med subtile antydninger af friske krydderier. Smag: Charmerende på ganen. Berry frugtsmag, stor volumen, fast struktur og fløjlsagtig garvesyre. Finishen er perfekt afbalanceret, frisk og lang. hed, der giver stor vedholdenhed til målstregen.
Se mere
,

Quinta do Crasto Superior White 2016

4 /5

Udseendet er lys citron og næse viser fremragende intensitet, med frisk citrus og tropiske frugter aroma, delikat orangeblomst noter og en markant mineralityOn ganen, dens elegante begyndelse, der fører til en vin med stor volumen og tekstur Smagen byder lemony og mineral noter omgivet af et pulserende syreindhold Eftersmagen er frisk, afbalanceret og dvælende
Se mere
,

Quinta do Crasto Superior White 2016

4 /5

Placeret på højre bred af Douro-floden, mellem byerne Régua og Pinhão, Quinta do Crasto er en egenskab af 130 hektar, 70 af dem er beplantet med vinstokke. Beliggende på en privilegeret beliggenhed i Douro afgrænsede region, Quinta do Crasto har tilhørt familien af ​​Leonor og Jorge Roquette i over et århundrede, og ligesom alle de store egenskaber Douro det går tilbage til oldtiden - navnet "Crasto" er afledt af det latinske ord "castrum", som betyder "Roman fort". Quinta do Crasto producerer et komplet sortiment af produkter, fra Douro hvide og røde vine og portvine til ekstra jomfru olivenolie. Sammen med vores vinproducenter og hele vores team, vi er fuldstændig dedikeret til at producere vine, der bedst repræsenterer de unikke egenskaber ved Douro-regionen. Vi opnår dette gennem en proces, der involverer stor hengivenhed og engagement i topkvalitet samt læring og forbedring.
Se mere
,

Quinta do Crasto Superior White 2016

Anmeldelser af andre årgange af Quinta do Crasto Superior Branco 20162014

4/5

Jeg tog kun. Den bedste ting om denne vin , virksomheden.
Elegant A Douro meget off farve. Næsen er en hvid med aroma af blomst acacio. Jeg har bemærket nogle røgsmag.
Se mere

Andre produkter fra samme vingård