Quinta do Crasto Superior Branco 2016

Quinta do Crasto (Douro)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

1.374,05kr + 116,45kr Forsendelse (7 dage)

229,01kr/enhed

Sælges i pakker med 6 styk

Forsendelse: Blanco & Gomez Wine Merchants UK (United Kingdom)

kr Du vil modtage 2.35 point for hver, købt enhed

Quinta do Crasto Superior Branco 2016 (1.374,05kr) er envine hvid med DO Douro fra vingården Quinta do Crasto med de bedste verdejo og viosinho druer fra 2016 og hvis alkohol prosenten er på 12.5. Drinks&Co samfund validerer Quinta do Crasto Superior Branco 2016 med 4 5 poeng.

Teknisk fil · Quinta do Crasto Superior Branco

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2016 andre årgange
2017, 2015 og 2014
Betegnelse:Douro (Porto & Douro,Portugal)
Kælder: Quinta do Crasto
Volumen : 75cl
Vindruer : Viosinho (60%), Verdejo (40%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12.5

Beskrivelse · Quinta do Crasto

Quinta do Crasto Superior Branco 2016 (Viosinho og Verdejo)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Quinta do Crasto Superior 2016 White afslører en lys farve, en lysegul farve.
 • Næse: Meget aromatisk. lyse noter af citrus og orangeblomst. stærk mineralitet.
 • Mund: harmonisk og starte en ny konsistens gør Quinta do Crasto Superior 2016 Hvid afbalanceret vin. Slottet byder citrus og mineralske smag og en markant syrlighed. Kombination af lugte, der garanterer en smuk afslutning vedholdenhed.

Appellation: Douro (Portugal)

VINGÅRD: Det område af Quinta do Crasto er placeret på højre bred af Douro-floden og har 74 hektar vinmarker, som opererer mere end 400 år siden. Kombinationen af ​​skifer gulve, fremragende solen er forbundet med det tørre klima i regionen tillader produktion af intense vine koncentreret.

GRAPE: 60% Viosinho, 40% Verdelho

ALDRING: Aged i 6 måneder på franske egetræsfade. 85% af tønder er eg og 15% i akacie.

FREMSTILLING: Størrelsen af ​​vinstokke og druer håndplukkes. Men området har moderne forarbejdningsanlæg til at sikre produktion af vine af højeste kvalitet.

PARRING: Hvis ideal, med mager fisk eller skaldyr. Også testet for starteren. Du kan spise med krydret kød.

Anbefalet temperaturområde SERVICE: 10,08 °C

ALKOHOL: 12,5%

Quinta do Crasto

Quinta do Crasto ligger på den højre bred af floden Douro mellem Régua og Pinhão, en 135 hektar stor ejendom med 74 hektar vinmarker. Ejendommen har en privilegeret beliggenhed inden for Douro Demarcated Region og går langt tilbage i tiden (navnet Crasto kommer fra det latinske ord "castrum", der...

Købe Vine Quinta do Crasto:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Quinta do Crasto Superior Branco 2016

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Udgivet til04.45

4/5

Quinta do Crasto Superior White 2016

Meget udtryksfulde aromaer, viser pulserende bær frugt noter perfekt kombineret med subtile antydninger af friske krydderier. Smag: Charmerende på ganen. Berry frugtsmag, stor volumen, fast struktur og fløjlsagtig garvesyre. Finishen er perfekt afbalanceret, frisk og lang. hed, der giver stor vedholdenhed til målstregen.

Flere anmeldelser af Quinta do Crasto Superior Branco 2016

Great Wines Direct

Udgivet til14.16

4 /5

Quinta do Crasto Superior White 2016

Udseendet er lys citron og næse viser fremragende intensitet, med frisk citrus og tropiske frugter aroma, delikat orangeblomst noter og en markant mineralityOn ganen, dens elegante begyndelse, der fører til en vin med stor volumen og tekstur Smagen byder lemony og mineral noter omgivet af et pulserende syreindhold Eftersmagen er frisk, afbalanceret og dvælende
Garrafeira Nacional

Udgivet til14.59

4 /5

Quinta do Crasto Superior White 2016

Placeret på højre bred af Douro-floden, mellem byerne Régua og Pinhão, Quinta do Crasto er en egenskab af 130 hektar, 70 af dem er beplantet med vinstokke. Beliggende på en privilegeret beliggenhed i Douro afgrænsede region, Quinta do Crasto har tilhørt familien af ​​Leonor og Jorge Roquette i over et århundrede, og ligesom alle de store egenskaber Douro det går tilbage til oldtiden - navnet "Crasto" er afledt af det latinske ord "castrum", som betyder "Roman fort". Quinta do Crasto producerer et komplet sortiment af produkter, fra Douro hvide og røde vine og portvine til ekstra jomfru olivenolie. Sammen med vores vinproducenter og hele vores team, vi er fuldstændig dedikeret til at producere vine, der bedst repræsenterer de unikke egenskaber ved Douro-regionen. Vi opnår dette gennem en proces, der involverer stor hengivenhed og engagement i topkvalitet samt læring og forbedring.

Sammendrag af bedømmelser

(3 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 3 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Quinta do Crasto Superior Branco 2014

Christian Hermansen
Christian Hermansen

4/5

Jeg tog kun. Den bedste ting om denne vin , virksomheden.
Elegant A Douro meget off farve. Næsen er en hvid med aroma af blomst acacio. Jeg har bemærket nogle røgsmag.

Bedømmelser af Quinta do Crasto Superior Branco 2017

Great Wines Direct
Great Wines Direct

4/5

Udseendet er lys citron og næse viser fremragende intensitet, med frisk citrus og tropiske frugter aroma, delikat orangeblomst noter og en markant mineralityOn ganen, dens elegante begyndelse, der fører til en vin med stor volumen og tekstur Smagen byder lemony og mineral noter omgivet af et pulserende syreindhold Eftersmagen er frisk, afbalanceret og dvælende

Bedømmelser af Quinta do Crasto Superior Branco 2015

Garrafeira Nacional
Garrafeira Nacional

4/5

Quinta do Crasto Superior 2015
Placeret på højre bred af Douro-floden, mellem byerne Régua og Pinhão, Quinta do Crasto er en ejendom på 130 hektar, 70 af dem er beplantet med vinstokke. Beliggende på en privilegeret beliggenhed i Douro afgrænsede region, Quinta do Crasto har tilhørt familien af ​​Leonor og Jorge Roquette i over et århundrede, og ligesom alle de store egenskaber af Douro det går tilbage til oldtiden - navnet "Crasto" er afledt af det latinske ord "castrum", som betyder "Roman fort". Quinta do Crasto producerer et komplet sortiment af produkter, fra Douro hvide og røde vine og portvin til ekstra jomfru olivenolie. Sammen med vores vinproducenter og hele vores team, vi er fuldstændig dedikeret til at producere vine, der bedst repræsenterer de unikke egenskaber af Douro-regionen. Vi opnår dette gennem en proces, der involverer stor hengivenhed og engagement i topkvalitet samt læring og forbedring.

bedste Sælgere Douro