Tendenser:

Douro

Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015

75cl Størrelse

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2015 andre årgange
Betegnelse:Douro (Porto & Douro, Portugal)
Kælder: Quinta do Crasto
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Touriga Nacional
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Quinta do Crasto producerer denne Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015 (633,18kr), en vinerød med DO Douro som indehollder touriga nacional fra 2015 og med 14 grader alkohol. Brugerne af Drinks&Co validerer Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015 med 4 med 5 poeng.

Beskrivelse for Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015

Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015 (Touriga Nacional)

Smagsnoter Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015:

 • Syn: Dull violet, meget mørk.
 • Næse: sorter aroma karakteristisk fremragende med stor koncentration, klarhed og friskhed af vilde frugter, i perfekt harmoni med bløde noter af violer, fremragende vedholdenhed og kompleksitet.
 • Mund: kraftig angreb, intens volumen og struktur, med retronasal aroma af friske bær og krydderi noter. Buenos elegante, dybe og vedvarende tanniner.

Appellation: Douro.

BODEGA: Quinta do Crasto

GRAPE: Touriga Nacional.

PARRING: kød og oste.

TEMPERATUR: 16-18 °C

ALKOHOL: 14,5%

Se mere

Vingården

Quinta do Crasto

Quinta do Crasto

Quinta do Crasto ligger på den højre bred af floden Douro mellem Régua og Pinhão, en 135 hektar stor ejendom med 74 hektar vinmarker. Ejendommen har en privilegeret beliggenhed inden for Douro Demarcated Region og går langt tilbage i tiden (navnet Crasto kommer fra det latinske ord "castrum", der henviser til et "romersk fort").

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015

4

6 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  6
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015:Sats Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015:

4 /5

Vinen viser en ungdommelig toasty, røget bouquet med intense, krydret frugt tegn Ganen er lang og fokuseret og meget elegant, med moden koncentreret frugt og velintegreret eg, god balance og fine strukturerede tanniner
Se mere
,

4 /5

Vinen viser en ungdommelig toasty, røget bouquet med intense, krydret frugt tegn. Smagen er lang og fokuseret og meget elegant, med moden koncentreret frugt og velintegreret eg, god balance og fine strukturerede tanniner.
Se mere
,

4 /5

Touriga Nacional fra Quinta do Crasto har en dyb lilla farve, meget attraktivt på næsen, viser intense og rene aroma af frisk rød frugt og livlige noter af violer. Spændende og frisk start que fører til en alvorlig vin. Omfangsrig på ganen, med friske, fint tekstureret tanniner og intense noter af røde bær frugt med bløde chokolade hints. En engagerende que vin afsluttes med stor friskhed og vedholdenhed
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Quinta do Crasto Touriga Nacional 201520162012

4/5

95 pts Robert Parker - Deep violet farve. Meget rene og sprudlende aroma, med frisk violette og røde frugter noter. Stor dybde og intensitet på næsen. Attraktiv, frisk start, der fører til en vin med stor volumen og fast struktur. Ganen viser fin-tekstureret friske tanniner og smag af røde frugter. Frisk, dvælende, mund belægning finish.
Se mere
Portugal Vineyards

4/5

Placeret på højre bred af Douro-floden, mellem byerne Régua og Pinhão, Quinta do Crasto er en ejendom på 130 hektar, 70 af dem er beplantet med vinstokke. Beliggende på en privilegeret beliggenhed i Douro afgrænsede region, Quinta do Crasto har tilhørt familien af ​​Leonor og Jorge Roquette i over et århundrede, og ligesom alle de store egenskaber af Douro det går tilbage til oldtiden - navnet "Crasto" er afledt af det latinske ord "castrum", som betyder "Roman fort". Quinta do Crasto producerer et komplet sortiment af produkter, fra Douro hvide og røde vine og portvin til ekstra jomfru olivenolie. Sammen med vores vinproducenter og hele vores team, vi er fuldstændig dedikeret til at producere vine, der bedst repræsenterer de unikke egenskaber af Douro-regionen. Vi opnår dette gennem en proces, der involverer stor hengivenhed og engagement i topkvalitet samt læring og forbedring.
Se mere
Garrafeira Nacional