Quinta do Passadouro 2014

Quinta do Passadouro (Douro)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

1.237,39kr + 116,45kr Forsendelse (7 dage)

206,23kr/enhed

Sælges i pakker med 6 styk

Forsendelse: Blanco & Gomez Wine Merchants UK (United Kingdom)

kr Du vil modtage 2.12 point for hver, købt enhed

Quinta do Passadouro 2014 (1.237,39kr) fra vingården Quinta do Passadouro er en vine rød fra DO Douro fra høsten 2014. 4 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Quinta do Passadouro 2014 ifølge Drinks&Co brugere.

Teknisk fil · Quinta do Passadouro

Vintype: Vin rød
Vintage: 2014 andre årgange
Betegnelse:Douro (Porto & Douro,Portugal)
Kælder: Quinta do Passadouro
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter

Beskrivelse · Quinta do Passadouro

Quinta do Passadouro 2014

Producent: Quinta do Passadouro

OD: Douro

Quinta do Passadouro

Quinta do Passadouro daterer sig tilbage til det 18. århundrede og var altid berømt for sine Port vine. Ejendommen er beliggende i subregionen Cima Corgo, nær landsbyen Pinhão. Det ekstreme klima, varmt om dagen, men køligt om natten, betyder, at druerne modner langsommere end i andre regioner i...

Købe Vine Quinta do Passadouro:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Quinta do Passadouro 2014

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Udgivet til12.19

4/5

Quinta do Passadouro 2014

Hindbær og jordbær noter støves med mokka hints i denne fyldige røde, som leverer sej tanniner og accenter af mineralsk og tørrede urter, som lurer i en finish, præget af peberkorn og citronskal detaljer.

Flere anmeldelser af Quinta do Passadouro 2014

Bøje Bentsen

Udgivet til02.03

4 /5

Jeg købte nogle flaske denne Quinta do Passadouro 2014 i Uvinum.
Attraktiv og intens farve. Næsen nødder mærkbare. Meget fladt i munden.
Garrafeira Nacional

Udgivet til14.59

4 /5

Quinta do Passadouro er beliggende i den verdenskendte Douro-dalen, på venstre bred af Pinhão-floden. Ejerne af denne ejendom er det Bohrmann familien i partnerskab med Jorge Serôdio Borges. Jorge underliggende filosofi for hans vine er at opnå balance, med modenhed er særligt vigtig, og fastholdelse af gode niveauer af surhed. Vinstokkene på Passadouro podes med oprindelige sorter fra Douro, ligesom Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Sousão, Tinta Barroca. I løbet af de sidste par år, blev store investeringer foretaget for at modernisere vinmarkerne og installere moderne vingård udstyr for at producere høj kvalitet bordvine. De portvine, er dog stadig 100% "fod nedtrådt" i traditionelle granit "Lagares".

Sammendrag af bedømmelser

(3 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 3 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Quinta do Passadouro 2015

Garrafeira Nacional
Garrafeira Nacional

4/5

Quinta do PassaDourois placeret i den verdenskendte DouroValley, på venstre bred af Pinhão-floden. Ejerne af denne ejendom er det Bohrmann familien i partnerskab med Jorge Serôdio Borges. Jorge underliggende filosofi for hans vine er at opnå balance, med modenhed er særligt vigtig, og fastholdelse af gode niveauer af surhed. Vinstokkene på PassaDouroare podet med oprindelige sorter fra Douro, ligesom Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Sousão, Tinta Barroca. I løbet af de sidste par år, blev store investeringer foretaget for at modernisere vinmarkerne og installere moderne vingård udstyr for at producere høj kvalitet bordvine. De portvine, er dog stadig 100% "fod nedtrådt" i traditionelle granit "Lagares".
Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

90 pts Robert Parker - Deep rød i farven, denne vin har aroma af modne brombær, krydderier, og mineralitet. Ganen er afbalanceret med silkebløde tanniner.
Wine House Portugal
Wine House Portugal

4/5

Beliggende i sub-regionen i Cima Corgo nær landsbyen Pinhão, den Quinta do Passadouro dateres tilbage til det 18. århundrede og var altid berømt for sine portvine. Domænet er beliggende i regionen Upper Corgo sub i nærheden af ​​landsbyen pinion

bedste Sælgere Douro