Tendenser:

Douro

Ramos Pinto Duas Quintas Celebração Quinta da Ervamoira

75cl Størrelse

156,22kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Betegnelse:Douro (Porto & Douro, Portugal)
Kælder: Ramos Pinto
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13.5
Ramos Pinto er udvikkleren af Ramos Pinto Duas Quintas Celebração Quinta da Ervamoira , en vine rød med DO Douro og hvid alkohol gradueringen er på 13.5. 4 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Ramos Pinto Duas Quintas Celebração Quinta da Ervamoira.

Fremstilling for Ramos Pinto Duas Quintas Celebração Quinta da Ervamoira

Ramos Pinto Duas Quintas Celebração Quinta da Ervamoira

Producent: Ramos Pinto

OD: Douro

Se mere

Vingården

Ramos Pinto

Ramos Pinto

Grundlagt af Adriano Ramos Pinto i 1880, Casa Ramos Pinto blev hurtigt bemærket på det tidspunkt, for sin innovative og foretagsomme strategi. Forbundet med kvalitet vin på flasker, det begyndte at operere på det brasilianske marked i det tidlige 20. århundrede og blev hurtigt ansvarlig for halvdelen af ​​den vin, der eksporteres til Sydamerika, mens det stadig var erobre generationer af loyale kunder i Portugal og Europa. Disse var de naturlige resultater af en fremadrettet tænkning strategi baseret på modernisering af udvælgelse, dosering og aldrende kredsløb, den kontinuerlige vin forskning og den særlige pleje, som Adriano Ramos Pinto afsat til emballage og markedsføring af sine vine.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Ramos Pinto Duas Quintas Celebração Quinta da Ervamoira

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Ramos Pinto Duas Quintas Celebração Quinta da Ervamoira:Sats Ramos Pinto Duas Quintas Celebração Quinta da Ervamoira:

4 /5

Det lugter som chokolade. Ramos Pinto Duas Quintas Celebração Quinta da Ervamoira Jeg kunne godt lide det , men det er groft smag.
Denne vin er en klassiker.
Se mere
,