Tendenser:

Friuli

Livon Villa Chiopris Prosecco Spumante Extra Dry Friuli

75cl Størrelse

102,36kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Betegnelse:Friuli (Italien)
Kælder: Livon
Volumen : 75cl
Vindruer : Glera
Allergener: Indeholder Sulfitter
Type Af Mousserende Vin: Ekstra Tør
Livon tilbyder vi denne Livon Villa Chiopris Prosecco Spumante Extra Dry Friuli , en vine mousserende framstillet ud fra DO Friuli basert på glera. 4 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Livon Villa Chiopris Prosecco Spumante Extra Dry Friuli.

Fremstilling for Livon Villa Chiopris Prosecco Spumante Extra Dry Friuli

Livon Villa Chiopris Prosecco Spumante Extra Dry Friuli (Glera)

SMAGSNOTATER:

 • der: en delikat bleg strågul, fint perlage, lever og ensartet opad.
 • Næse:
 • Mund: sorter noter, frugtagtig, harmonisk, delikat, frisk og frugtagtig på ganen prikken og fint aromatiske nuancer i baggrunden.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Prosecco.

VINGÅRD: Vinmarker med grus jord i hjertet af Friuli.

GRAPE: 100% Glera.

ALDRING: flaske og modnet i flasken i et stykke tid, før det sendes på markedet.

VINPRODUCERING: druer høstet i hånden med et udvalg af de bedste bær. Efter dekantering most rengøring kold fermenteret vin ved lav temperatur. Efterfølgende filtrering og overførsel til særlige rustfri ståltanke til fremstilling af mousserende vin Charmat stål ved anvendelse af fremgangsmåden, udført ved en kontrolleret temperatur.

PARRING: som aperitif, fremragende med lys startere, pasta eller risotto med baby grøntsager eller skaldyr, men også med de vigtigste kursus med fisk.

TEMPERATUR: 6-8 °C

ALKOHOL: 11,5%

Se mere

Vingården

Livon

Livon

En historie nu over halvtreds år, der helt sikkert har ført til hovedpersonen: Dorino Livon, for at gøre den til en af ​​de mest berømte og kendte vinproducenter i Friuli. En historie derimod har sin oprindelse i en lidenskab og i en familietradition: Kærligheden for deres land, Friuli, især for den yderste kant, der repræsenterer Italiens sidste bolle i Europa østlige: Collio og Colli Orientali del Friuli. I 1964 erhverver Dorino Livon det første plot på Collio-bakkerne og ved det tilføjer han en smule ad gangen. Sådan vokser Livon Farm år efter år.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Livon Villa Chiopris Prosecco Spumante Extra Dry Friuli

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Livon Villa Chiopris Prosecco Spumante Extra Dry Friuli:Sats Livon Villa Chiopris Prosecco Spumante Extra Dry Friuli:

4 /5

SMAGSNOTATER:der: en delikat bleg strågul, fint perlage, lever og ensartet opad.Næse:Mund: sorter noter, frugtagtig, harmonisk, delikat, frisk og frugtagtig på ganen prikken og fint aromatiske nuancer i baggrunden.OPRINDELSESBETEGNELSE: Prosecco.VINGÅRD: Vinmarker med grus jord i hjertet af Friuli.GRAPE: 100% Glera.ALDRING: flaske og modnet i flasken i et stykke tid, før det sendes på markedet.VINPRODUCERING: druer høstet i hånden med et udvalg af de bedste bær. Efter dekantering most rengøring kold fermenteret vin ved lav temperatur. Efterfølgende filtrering og overførsel til særlige rustfri ståltanke til fremstilling af mousserende vin Charmat stål ved anvendelse af fremgangsmåden, udført ved en kontrolleret temperatur.PARRING: som aperitif, fremragende med lys startere, pasta eller risotto med baby grøntsager eller skaldyr, men også med de vigtigste kursus med fisk.TEMPERATUR: 6-8 °CALKOHOL: 11,5%
Se mere
,