Louis Roque la Vieille Prune

Distillerie Louis Roque (Frugtlikør)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

382,20kr + 93,60kr Forsendelse (24h - 3 dage)

382,20kr/enhed

Forsendelse: Vintage and Co (France)

kr Du vil modtage 0.65 point for hver, købt enhed

Distillerie Louis Roque producerer denne Louis Roque la Vieille Prune (382,20kr), en frugtlikør fra Frankrig med 42 ° med alkohol volumen. På Drinks&Co har brugerne værdsat Louis Roque la Vieille Prune med en gennemsnitlig score på 4,3 over 5 poeng.

Teknisk fil · Louis Roque la Vieille Prune

Kategori:Frugtlikør (Likør,Destillater)
Producent: Distillerie Louis Roque
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 42
Land: Frankrig

Beskrivelse · Distillerie Louis Roque

Louis Roque la Vieille Prune

SMAGSNOTATER:

 • Vista: Den Louis Roque la Vieille Prune er en mørk gylden rav lyse refleksioner.
 • Næse: De dufte at flyde er stærke og rige, blomme synes at have det hele sted, men i sidste ende blade udtrykker gradvist diskrete noter af friske urter og hvid frugt.
 • Smag: Efter et akut anfald, munden er varm og behagelig. Aromas af blomme langsomt at komme i besiddelse af hendes mund, før smagsløgene nøgler Registrerer æble, mandel og fersken. Eftersmagen er lang og behagelig.

Alder: 2 år.

PRODUCER: Louis Roque Distillery. Hvis Roque familien begyndte som en omvandrende destilleri, som nu er 3 generationer, der bosatte sig i det sydvestlige Frankrig. Med sin erfaring ved destillationen, allerede de er kendte alkohol produktion, kun nødvendig for at kontrollere aldring og montage gjorde glimrende. I dag, den yngste i familien tilbyder spiritus, rige og velsmagende fint.

LAND: Frankrig.

DETALJER AF FREMSTILLING: Den hemmelige af blomme brandy er en destillation af forskellige arter separat for at foretage en nøjagtig samling før modning i franske egetræsfade i de mindst 2 år.

ALKOHOL: 42%

Distillerie Louis Roque

Købe Destillater Distillerie Louis Roque:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Louis Roque la Vieille Prune

Compravini

Udgivet til12.06

4/5

La Vieille Prune Louis Roque

Som en lys rav farve, Louis Roque Old Plum er meget rund i munden, blød, med aroma af blomme og kogte sten.

Flere anmeldelser af Louis Roque la Vieille Prune

Vincent Ouvré

Udgivet til06.06

5 /5

fremragende
Jonas Petterson

Udgivet til11.43

4 /5

SMAGSNOTATER:Vista: Den Louis Roque la Vieille Prune er en mørk gylden rav lyse refleksioner.Næse: De dufte at flyde er stærke og rige, blomme synes at have det hele sted, men i sidste ende blade udtrykker gradvist diskrete noter af friske urter og hvid frugt.Smag: Efter et akut anfald, munden er varm og behagelig. Aromas af blomme langsomt at komme i besiddelse af hendes mund, før smagsløgene nøgler Registrerer æble, mandel og fersken. Eftersmagen er lang og behagelig.Alder: 2 år.PRODUCER: Louis Roque Distillery. Hvis Roque familien begyndte som en omvandrende destilleri, som nu er 3 generationer, der bosatte sig i det sydvestlige Frankrig. Med sin erfaring ved destillationen, allerede de er kendte alkohol produktion, kun nødvendig for at kontrollere aldring og montage gjorde glimrende. I dag, den yngste i familien tilbyder spiritus, rige og velsmagende fint.LAND: Frankrig.DETALJER AF FREMSTILLING: Den hemmelige af blomme brandy er en destillation af forskellige arter separat for at foretage en nøjagtig samling før modning i franske egetræsfade i de mindst 2 år.ALKOHOL: 42%
Bolette Bering

Udgivet til16.11

4 /5

Smagsnoter:Farve: Louis Roque la Vieille Prune har en gul farveLugt: aroma af blomme og vilde krydderierSmag: hendes runde, kødfulde mund er meget duftendeUDVIKLING: Det er lagret på egetræsfadeLAND: Frankrig

Sammendrag af bedømmelser

(7 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  6
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.3/5

Baseret på 7 kommentarer »