Tendenser:

Frankrig

Louis Roque la Vieille Prune

70cl

Louis Roque la Vieille Prune

652,73kr 563,47kr
563,47kr 652,73kr
Butik: Compravini DK (Italy) Forventet levering: 5 dage
Leveringsomkostninger: 252,14kr

-14%

Teknisk fil

Kategori:Frugtlikør (Likør,Destillater)
Producent: Distillerie Louis Roque
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 42
Land: Frankrig
Distillerie Louis Roque producerer denne Louis Roque la Vieille Prune (563,47kr), en frugtlikør fra Frankrig med 42 ° med alkohol volumen. På Drinks&Co har brugerne værdsat Louis Roque la Vieille Prune med en gennemsnitlig score på 4,3 over 5 poeng.

Beskrivelse af Louis Roque la Vieille Prune

Louis Roque la Vieille Prune

SMAGSNOTATER:

 • Vista: Den Louis Roque la Vieille Prune er en mørk gylden rav lyse refleksioner.
 • Næse: De dufte at flyde er stærke og rige, blomme synes at have det hele sted, men i sidste ende blade udtrykker gradvist diskrete noter af friske urter og hvid frugt.
 • Smag: Efter et akut anfald, munden er varm og behagelig. Aromas af blomme langsomt at komme i besiddelse af hendes mund, før smagsløgene nøgler Registrerer æble, mandel og fersken. Eftersmagen er lang og behagelig.

Alder: 2 år.

PRODUCER: Louis Roque Distillery. Hvis Roque familien begyndte som en omvandrende destilleri, som nu er 3 generationer, der bosatte sig i det sydvestlige Frankrig. Med sin erfaring ved destillationen, allerede de er kendte alkohol produktion, kun nødvendig for at kontrollere aldring og montage gjorde glimrende. I dag, den yngste i familien tilbyder spiritus, rige og velsmagende fint.

LAND: Frankrig.

DETALJER AF FREMSTILLING: Den hemmelige af blomme brandy er en destillation af forskellige arter separat for at foretage en nøjagtig samling før modning i franske egetræsfade i de mindst 2 år.

ALKOHOL: 42%

Se mere

Bedømmelser af Louis Roque la Vieille Prune

4.3

7 kundebedømmelser
 • 5
  1
 • 4
  6
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Louis Roque la Vieille Prune:Sats Louis Roque la Vieille Prune:

5/5

fremragende
Se mere,

Louis Roque la Vieille Prune

4 /5

SMAGSNOTATER:Vista: Den Louis Roque la Vieille Prune er en mørk gylden rav lyse refleksioner.Næse: De dufte at flyde er stærke og rige, blomme synes at have det hele sted, men i sidste ende blade udtrykker gradvist diskrete noter af friske urter og hvid frugt.Smag: Efter et akut anfald, munden er varm og behagelig. Aromas af blomme langsomt at komme i besiddelse af hendes mund, før smagsløgene nøgler Registrerer æble, mandel og fersken. Eftersmagen er lang og behagelig.Alder: 2 år.PRODUCER: Louis Roque Distillery. Hvis Roque familien begyndte som en omvandrende destilleri, som nu er 3 generationer, der bosatte sig i det sydvestlige Frankrig. Med sin erfaring ved destillationen, allerede de er kendte alkohol produktion, kun nødvendig for at kontrollere aldring og montage gjorde glimrende. I dag, den yngste i familien tilbyder spiritus, rige og velsmagende fint.LAND: Frankrig.DETALJER AF FREMSTILLING: Den hemmelige af blomme brandy er en destillation af forskellige arter separat for at foretage en nøjagtig samling før modning i franske egetræsfade i de mindst 2 år.ALKOHOL: 42%
Se mere
,

4 /5

Smagsnoter:Farve: Louis Roque la Vieille Prune har en gul farveLugt: aroma af blomme og vilde krydderierSmag: hendes runde, kødfulde mund er meget duftendeUDVIKLING: Det er lagret på egetræsfadeLAND: Frankrig
Se mere
,

Andre produkter fra samme destilleri