Tendenser:

Gavepakker

24 X Bodegas Figueroa 375ml

806,98kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Kategori:Gavepakker (Masser og gaver)
Producent: Figueroa
SMAGSNOTATER: Syn: Farve rød lilla, med nogle lilla højdepunkter. Det er meget ren og dyb. Næse: Aroma af frugt i skoven med vilde blomster, ledsaget af en svag spor af træ. I baggrunden de opfattes krydret nuancer. Mund: Den har en fløjlsagtig og forførende måde, men forfriskende. Blandingen af ​​varianter er korrekt afbalanceret og kombinerer perfekt med den gode smag. Slutningen er omfattende. OPRINDELSESBETEGNELSE: Paso Robles. VINGÅRD: Poppy Wine. GRAPE: Cabernet Sauvignon. ALDRING: på egetræsfade. VINPRODUCERING: høst af druerne ved lave temperaturer i vintermånederne. De-stammede og udtrækker vinen, som fermenteres i rustfrit stål til kontrolleret temperatur i flere uger. resultatet til hvile på egetræsfade for at opretholde den naturlige kvalitet af vinen og øge udtryksfuldhed venstre. Det præciseres og flaske. PARRING: Rødt kød, ost stærk smag, ris, pasta, krydrede retter. TEMPERATUR: 18-20 ° C ALKOHOL: 13%

Fremstilling for 24 X Bodegas Figueroa 375ml

24 X Bodegas Figueroa 375ml

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Farve rød lilla, med nogle lilla højdepunkter. Det er meget ren og dyb.
 • Næse: Aroma af frugt i skoven med vilde blomster, ledsaget af en svag spor af træ. I baggrunden de opfattes krydret nuancer.
 • Mund: Den har en fløjlsagtig og forførende måde, men forfriskende. Blandingen af ​​varianter er korrekt afbalanceret og kombinerer perfekt med den gode smag. Slutningen er omfattende.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Paso Robles.

VINGÅRD: Poppy Wine.

GRAPE: Cabernet Sauvignon.

ALDRING: på egetræsfade.

VINPRODUCERING: høst af druerne ved lave temperaturer i vintermånederne. De-stammede og udtrækker vinen, som fermenteres i rustfrit stål til kontrolleret temperatur i flere uger. resultatet til hvile på egetræsfade for at opretholde den naturlige kvalitet af vinen og øge udtryksfuldhed venstre. Det præciseres og flaske.

PARRING: Rødt kød, ost stærk smag, ris, pasta, krydrede retter.

TEMPERATUR: 18-20 ° C

ALKOHOL: 13%

Se mere

Bedømmelser af 24 X Bodegas Figueroa 375ml

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af 24 X Bodegas Figueroa 375ml:Sats 24 X Bodegas Figueroa 375ml:

4 /5

24 små flasker (3/8 liter) rødvin Bodegas Figueroa.
Se mere
,

24 Botellas Vino Tinto 3/8 Madrid Bodegas Figueroa