Tendenser:

Gavi

Michele Chiarlo Gavi del Commune di Gavi Rovereto 2018

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2018
Betegnelse:Gavi (Piemonte, Italien)
Kælder: Michele Chiarlo
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12.5
Michele Chiarlo Gavi del Commune di Gavi Rovereto 2018 (1.038,08kr) kommer det fra håndet til Michele Chiarlo. Det er en vine hvid af Gavi basert på druer fra 2018 og med en alkohol grad på 12.5. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Michele Chiarlo Gavi del Commune di Gavi Rovereto 2018 i Drinks&Co.

Beskrivelse af Michele Chiarlo Gavi del Commune di Gavi Rovereto 2018

Michele Chiarlo Gavi del Commune di Gavi Rovereto 2018

Producent: Michele Chiarlo

OD: Gavi

Se mere

Vingården

Michele Chiarlo

Virksomheden Michele Chiarlo blev grundlagt i 1956 af Michele Chiarlo i Calamandrana, i hjertet af Asti, der producerede Barolo's første vintage i 1958. I de følgende år voksede vinproduktionen, der var strengt familiedrevet, betydeligt takket være vigtige indkøb i de bedste områder af Langhe, vindende land i Cerequio og Cannubi i 1987 og 1989. I dag er virksomheden fordelt på omkring 110 hektar vinmarker, hvoraf 60 er ejede, og de resterende 50 med langfristede lejemål, hvilket giver op til en million flasker. Ledelsen er betroet sønnerne Michele, Alberto og Stefano: den første handler om kommerciel udvikling, mens den anden er vinproducent. I vinmarkerne dyrkes kun indfødte druer, der koncentrerer sig om nebbiolo, barbera, cortese og muskat; I vingården sigter filosofien på at forbedre de karakteristika, der skelner vinen i kontekstualiseret i en given terroir, og forsøger at anvende røde vine moderat træet, raffinere de forskellige crus ifølge den traditionelle metode i store tønder eller tonneaux.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Michele Chiarlo Gavi del Commune di Gavi Rovereto 2018

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Michele Chiarlo Gavi del Commune di Gavi Rovereto 2018:Sats Michele Chiarlo Gavi del Commune di Gavi Rovereto 2018:

4 /5

Fra en af ​​de bedste sub-zoner i Gavi, aromaerne er komplekse, fuld og vedholdende med strejf af grapefrugt, hvide blomster, gyldne æbler og mineralske noter. På ganen er det godt struktureret, afbalanceret og duftende med krydrede noter og utrolig længde på finish.
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård