Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde

Gin

Se alle produkter i Gin

Gin er en Eau de Vie, som er resultatet af fermenteringen af ​​afgrøder, såsom hvede, byg, majs og rug. Denne blanding destilleres derefter med enebær og andre aromatiske planter, de Botanicals, såsom spidskommen, koriander og fennikel.

Der er to typer af gin eller snarere to fremstillingsprocesser:

  • London Dry Gin eller engelsk Gin: Denne gin fremstilles af mask af enebær, krydderier og botaniske og destilleres i neutral alkohol. Dens produktion er heller ikke obligatorisk at finde i London, men man har kun at respektere produktionsmetode. Det betyder ren alkohol fra majs eller rug med 96% vol. I en pot still, en såkaldt, igen for at destillere Pot Still. De botaniske kommer i posen på et gitter i Alambique hvor den fordampede alkohol koncentreret og aftryk i parfume af planteekstrakter. Kunstige tilsætningsstoffer (aromastoffer eller farvestoffer) er ikke tilladt, bortset fra sukker i præcist definerede mængder. 90% -holdig Gin reduceres til et alkoholindhold på mindst 37,5% til 40%.
  • Holland Gin: Dette Gin er fremstillet af en første mask af maltet byg og fermenteret rug, som destilleres ved tilsætning af gær en første gang. Derefter tilsættes de destilleriet enebær, krydderier og botaniske, der gør opskriften på hver gin til et unikt kunstværk. Dette efterfølges af en anden destillation.

Til fremstilling af gin kræve detr tre obligatoriske ingredienser : enebær, koriander og kvan.

De forskellige typer af Gin:

  • London Dry Gin er med sin foregribende kalder toppen af ​​Qualitätsgins.
  • Holland gin, hollandsk, Holland, Schiedam Genever og ofte vise stærk smag.
  • The Yellow Gin er ældet i flere måneder i egetræsfade, hvor den får sin let gullig nuance.
  • Old Tom Gin er den blødere og lidt sød forfader til London Dry Gin.
  • Plymouth Gin er den eneste oprindelse, der findes i verden af ​​gin. Destilleriet skal være i Plymouth i England, som navnet antyder.

Især i cocktail verden er Gin kommet for at blive. mode gin og tonics, som nåede ind i 90'erne walking og bredte sig hurtigt fra da af hele verden, enebær ånd til King of mixologists var og Hobby bartender. Denne glæde i et stort udvalg af forskellige genever og relaterede tonika at lade deres kreative aktiviteter frit løb.

Køb Gin online.

Se mere

Drinks&Co anbefaler

Gin: bedste Sælgere

se alle

Gin: Engeland

se alle

Gin: Frankrijk

se alle