Tendenser:

England

Brokers Export Gin 47%

70cl

Brokers Export Gin 47%

277,26kr
277,26kr
Butik: TheDrinkShop DK (United Kingdom) Forventet levering: 7 - 10 dage
Leveringsomkostninger: 101,50kr
Der er kun 4 enheder

Teknisk fil

Kategori:Gin (Destillater)
Producent: Brokers Gin
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 47
Land: England
Brokers Gin er producenten af Brokers Export Gin 47% (277,26kr), en gin fra England som har en alkohol prosent på 47 °. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Brokers Export Gin 47% på Drinks&Co.

Beskrivelse af Brokers Export Gin 47%

Brokers Export Gin 47%

Brand: Brokers Gin

Kategori: Gin

Se mere

Bedømmelser af Brokers Export Gin 47%

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Brokers Export Gin 47%:Sats Brokers Export Gin 47%:

4 /5

- Lavet med den fineste urter, krydderier og frugter importeret fra kontinenterne, er Broker 's Gin specielt blandet til at være tørt. . . ikke ulig den britiske humor.
- Den rige blanding af naturlige ingredienser, hver nøje udvalgt, producerer en drik af enestående smag og friskhed. Broker er det perfekte udgangspunkt for en gina nd tonic, uden tvivl en af ​​livets store glæder.
- En særdeles høj kvalitet gin designet til at konkurrere med de bedste brands i verden. Den er lavet af 100% engelsk korn, firedobbelt destilleret og flavored med 10 planteekstrakter. Det er verdens første gin, der skal fremlægges på en humoristisk format, som vi mener er hensigtsmæssigt at de lejligheder, hvor gin er bedst nydes.
- De botaniske for Mæglerens Gin er: Juniper (Italien og Makedonien), koriander (Frankrig), Orris (Italien), Muskatnød (Indonesien eller Vestindien), Cassia bark (Sydøstasien), kanel (Sri Lanka), Lakrids (Spanien ), Orange Peel (Spanien), citronskal (Spanien), Angelica Root (Frankrig).
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård