Ferdinand's Saar 50cl

Ferdinand's (Gin)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

328,38kr + 48,75kr Forsendelse (24h - 4 dage)

328,38kr/enhed

Forsendelse: WhisQy (Netherlands)

kr Du vil modtage 0.56 point for hver, købt enhed

Ferdinand's producerer denne Ferdinand's Saar 50cl (328,38kr), en gin destilleret i Tyskland med en alkohol graduering på 44 °. Drinks&Co brugere bedømmer Ferdinand's Saar 50cl med 4 med mere end 5 poeng.

Teknisk fil · Ferdinand's Saar

Kategori:Gin (Destillater)
Producent: Ferdinand's
Volumen : 50cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 44
Land: Tyskland

Beskrivelse · Ferdinand's

Ferdinand's Saar 50cl

SMAGSNOTATER:

 • Farve: klar.
 • Lugt: velduftende naturlige noter af lavendel og citrongræs.
 • Smag: Frisk enebær, citron og timian på ganen.

PRODUCER: Ferdinands

LAND: Tyskland.

PRODUKTIONSINFORMATION: gin fremstillet af mere end 30 planteekstrakter, infunderes druer Riesling omhyggeligt udvalgt fra en bjergside ejendom Zilliken stor arbejdsplads Saarburger Rausch.

ALCOHOL 44%

Ferdinand's

Købe Destillater Ferdinand's:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Ferdinand's Saar 50cl

Udgivet til12.41

4/5

Ferdinand's Saar 50cl

Ferdinands Saar Dry er en aromatisk gin lavet af 30 nøje udvalgte planteekstrakter, herunder; timian, slåen og hyben, hvilket skaber en gin med unik smagsprofil. Duftende, naturlige noter af lavendel og citrongræs er til stede.

Flere anmeldelser af Ferdinand's Saar 50cl

Udgivet til05.38

4 /5

Den er uangribelig

Udgivet til04.36

4 /5

- Omhyggeligt håndplukkede druer Riesling fra de stejle skifer skråninger af Zilliken ejendom på den store Saarburger Rausch stedet gør denne gin en unik smagsoplevelse.
- Det håndværk af vores Master Distiller Andreas Vallendar og over 30 fint afbalancerede botaniske taget fra vinmarkerne og vores egen dyrkning garantere et produkt af høj kvalitet fra Saar-regionen, der lover højeste drikke fornøjelse.
- Tri-grænseområdet mellem Tyskland, Luxembourg og Frankrig i hjertet af Europa giver anledning til en ekstraordinær håndlavet produkt fra to traditionelle producenter, hvis metoder har allerede formet denne region stil og omdømme. Uafhængigt af deres indbyrdes venskab, de alle straks enige på ét punkt: De ønskede en gin, der afspejlede deres egen region med alle dens højdepunkter og med vægt på kvalitet.
- Kun den højeste kvalitet sent og udvalgte høst vine fra den store Saarburger Rausch vingård websted anvendes til gin vin infusion. Meget aromatiske urter og frugter, både fra deres egen dyrkning i Saar-regionen og fra den uforlignelige stejle skifer skråninger (vinmarker) af Saar, afrunder smagen. Ferdinands Saar Dry Gin kombinerer det bedste af denne smukke region.

Udgivet til10.53

4 /5

Alkohol: 44
Indhold: 0, 5 l
Næsen: naturlige duftende noter af lavendel og citrongræs med lidt 'af citrus. frisk og livlig Juniper men ikke på forkant.
Smagen: citron, lime og timian dominerer. Juniper i centrum, selv om det giver de omkringliggende varianter at tage førersædet. Der er også noter af ingefær.
Slutningen: lang og fuld af frugtagtige noter.

Udgivet til13.34

4 /5

Saarland Ferdinand Saar Tør Gin imponerer med enebær og citrus smag, der er raffineret ved tilsætning af udføre regional Riesling

Sammendrag af bedømmelser

(5 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  5
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 5 kommentarer »

bedste Sælgere Gin