Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

171,05kr + 44,77kr Forsendelse (3 - 5 dage)

171,05kr/enhed

Forsendelse: TheDrinkShop UK (United Kingdom)

kr Du vil modtage 0.29 point for hver, købt enhed

Der er kun 7 enheder!

Destilerier Fluere Drinks har skabt Fluere Non-Alcoholic Distilled Spirit (171,05kr) en gin produceret i Italien og mængden af alkohol er 0.1 °. 4 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Fluere Non-Alcoholic Distilled Spirit.

Teknisk fil · Fluere Non-Alcoholic Distilled Spirit

Vintype: Vin Alcohol-free
Kategori:Gin (Destillater)
Producent: Fluere Drinks
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 0.1
Land: Italien

Beskrivelse · Fluere Drinks

Fluere Non-Alcoholic Distilled Spirit

Brand: Fluere Drinks

Kategori: Gin

Fluere Drinks

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Fluere Non-Alcoholic Distilled Spirit

Udgivet til04.39

4/5

Fluere Non-Alcoholic Distilled Spirit

- Fluere brister med botaniske, der udsteder en kompleks alligevel balanceret smag og sikrer en unik service efter bid, der normalt kun alkoholholdige drikkevarer har.
- Fluere er et luksuriøst drink for alle, der ønsker at leve et mere bevidst liv, og samtidig nægter at gå på kompromis med noget som helst.
- Med Fluere mocktails, lav-alkoholiske cocktails og alkoholfrie drinks, disse 'erfaring maximisers' lave en lys og eventyrlysten valg.
- Frø fra den eksotiske Casablanca koriander, de bedste enebær fra de høje tinder i Himalaya, udsøgte lavendel fra Provence og Middelhavet citronskal. Kun de fineste botaniske bruges til Fluere.
- For at få det bedste ud af hver gren, blad og bær, er alle planteekstrakter individuelt destilleret i en kobber gryde stadig bruger såkaldte hydro-dampdestillation. De æteriske olier afledt af destillationsanlæg processen sikre gode smag og enestående efter-bid af enhver drikke fremstillet med Fluere.
- Fluere kan anvendes i en bred vifte af forskellige long drinks, mocktails og lavt alkoholindhold cocktails. På grund af sin komplekse men afbalanceret smag, det har styrken til at være base af søde, bitre og sure drikkevarer.
- Er der virkelig ingen alkohol i Fluere?
- Ligesom nogle andre fødevarer e. g. Vinager Fluere indeholder spormængder af alkohol, men fordi det er mindre end 0. 1% alkohol, vi kan kalde os en alkohol-fri ånd. 0. 1% alkohol kommer fra gæringsprocessen, der finder sted før hver enkelt planteekstrakter destilleres.

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

bedste Sælgere Gin