Tendenser:

Italien

Ginarte Italian

70cl

Ginarte Italian

364,08kr
364,08kr
Butik: TheDrinkShop DK (United Kingdom) Forventet levering: 7 - 10 dage
Leveringsomkostninger: 102,13kr
Der er kun 7 enheder

Teknisk fil

Kategori:Gin (Destillater)
Producent: Ginarte
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 44
Land: Italien
Ginarte Italian (364,08kr): en gin fra destilerier Ginarte fra Italien med 44 ° med alkohol graduering. På Drinks&Co har brugerne værdsat Ginarte Italian med en gennemsnitlig score på 4 over 5 poeng.

Beskrivelse af Ginarte Italian

Ginarte Italian

Brand: Ginarte

Kategori: Gin

Se mere

Bedømmelser af Ginarte Italian

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Ginarte Italian:Sats Ginarte Italian:

4 /5

Ginarte er en ode til ophold der kun kunst kan producere. Brug af planteekstrakter såsom calamint, saflor, mignonette, rubia og indigo for at skabe en helt original, vidunderligt ren og kompleks gin. Hver mærkat på siden af ​​flasken er personlig af kunstnere, der kan befri deres kreativitet og fortolket et tema, de er interesseret i.
Se mere
,

4 /5

- Ginarte er som omhyggeligt udformet som en hvilken som helst kunstværk bragt til live af en kunstner. Det er frugten af ​​intuition, for beherskelse og knowhow med hensyn til anvendelsen af ​​råvarer. Det er en gin lavet med håndværksmæssige omhu. Destilleret fra vilde enebær, der vokser kun på skråningerne af Appenninerne i Toscana. Deres bemærkelsesværdige aromatiske kvaliteter er det der giver liv til en helt unik smag.
- De 13 Native Botanicals anvendte. . . Enebær, calamint, saflor, mignonette, Rubia, indigo, vild selleri, lavendel, hibiscus, hyldeblomst, fyr knopper, bjergfyr- & fyrrenåle.
Se mere
,

Andre produkter fra samme destilleri