Tendenser:

Gin

Highclere Castle Gin

70cl

343,36kr (Cirka)

Teknisk fil

Kategori:Gin (Destillater)
Producent: Highclere Castle Spirits
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 43.5
Land: England
Highclere Castle Spirits er udvikkleren af Highclere Castle Gin , en gin oprindeligt fra England som har 43.5 ° med alkohol graduering. På Drinks&Co har brugerne værdsat Highclere Castle Gin med en gennemsnitlig score på 4 over 5 poeng.

Fremstilling for Highclere Castle Gin

Highclere Castle Gin

SMAGSNOTATER:

 • Smag: stærk rygrad af enebær omgivet af sarte blomsteragtige noter, citrus duftende og sød, cremet finish.

PRODUCER: Highclere Castle Spirits.

LAND: England.

DETALJER OM FREMSTILLING: destilleret på en gammel underjordisk vandkilde, er Highclere Castle Gin produceret i den ældste destilleri gin England i en af ​​de ældste kobberklarepander dating fra 1800'erne Opskriften er udviklet omhyggeligt for to år eksperimenterer med botaniske dyrket i Highclere ejendom. Botanicals i Highclere Castle Gin er påvirket af haven. Den smag og stil begynder med enebær i hjertet af Genève, som han tilføjer et strejf af lavendel inspireret af kanterne af Garden of the munke, efterfulgt af en blomst lime og appelsinskal.

ALCOHOL: 43,5%

Se mere

Bedømmelser af Highclere Castle Gin

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Highclere Castle Gin:Sats Highclere Castle Gin:

4 /5

- Hver lille parti håndlavede Highclere Castle Gin er lavet med en hårfin balance af enebær, lime blomst, appelsinskal og et strejf af lavendel.
- I hjertet af det rullende engelske landskab ligger et slot så ikonisk, at dets blotte silhuet fremmaner visioner af aristokratisk elegance. Highclere Castle er, at slottet, og nu, ved hjælp af afgrøder, der dyrkes på godset og raffineret gennem århundreder af høsten, har de produceret en gin så fabelagtigt på linje med slottet og dens begrundelse, at dens oprettelse synes uundgåeligt. Highclere Castle Gin er destilleret for den kræsne, for dem, der sætter pris på elegance, for dem, der ønsker at omfavne de subtile luksusforbrug af raffinement. Dette er gin i sin mest ophøjede og beroligende elegant tilstand.
- Den gin blev skabt i samarbejde med den verdenskendte mester destilleriet Robert Dorsette af Langley Distillery i England. Han samarbejdede om en opskrift, der omfatter lavendel plantet i det 9. århundrede, som biskopper Winchester, appelsinskal og enebær fra bakkerne omkring slottet.
Se mere
,