Tendenser:

Frankrig

Hoxton Pink Gin 50cl

50cl Størrelse

Hoxton Pink Gin 50cl

280,25kr
280,25kr
Butik: TheDrinkShop DK (United Kingdom) Forventet levering: 7 - 10 dage
Leveringsomkostninger: 101,97kr

Teknisk fil

Kategori:Gin (Destillater)
Producent: Hoxton
Volumen : 50cl Andre alkoholprocenter
Land: Frankrig
Hoxton producerer denne Hoxton Pink Gin 50cl (280,25kr), en gin destilleret i Frankrig. 4 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Hoxton Pink Gin 50cl.

Beskrivelse af Hoxton Pink Gin 50cl

Hoxton Pink Gin 50cl

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Vist med en smuk bleg gylden farve med lilla.
 • Lugt: kundeemner med en god aroma fuld enebær med en karakteristisk blomsteragtig karakter.
 • Smag: strejf af citrus og bitterhed af sukker hibiscus. Eftersmagen er ren og vedvarende, med søde blomsteragtige noter, overvejende hyben varer ved smukt.

PRODUCER: Hoxton Spirits.

LAND: England.

DETALJER FOR FORBEREDELSE: Hoxton Pink Gin er en præmie gin lavet med naturlige ingredienser og etisk fremskaffede herunder enebær, te pulver, hyben, bergamot, grapefrugt, lilje, lakrids, kamille, hyldeblomst og sukker hibiscus. De kvalitet ingredienser garanterer elegance dle produkt.

ALKOHOL: 40%

Se mere

Bedømmelser af Hoxton Pink Gin 50cl

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Hoxton Pink Gin 50cl:Sats Hoxton Pink Gin 50cl:

4 /5

- Gunpower og Rose.
- Hoxton Pink Gin er en præmie gin skabt ved hjælp af naturlige og etisk fremskaffede ingredienser, herunder enebær, krudt te, hyben, bergamot, grapefrugt, orris, lakrids, kamille, hyldeblomst og hibiscus sukker.
- Næse: Leads med en god, fuld enebær aroma med en karakteristisk blomsteragtig karakter.
- Smag: Enebær er mindre fokus i munden med andre varianter kommer i spil, især et strejf af citrus og bitterhed fra hibiscus sukker. Eftersmagen er ren og dvælende, med søde blomsteragtige noter, overvejende hyben dvæler smukt.
- Inspireret af Hoxton, East London, Hoxton Gin dristige og urokkelig holdning afspejler, at af den kreative centrum af London. Et kvarter, der kan prale af en blanding af kunstnere, forfattere og rockstjerner blande problemfrit med supermodeller, modedesignere og iværksættere krydsbestøvning ideer og ændre den måde, alle andre gør tingene; Hoxton Gin ekkoer denne "alt kan ske" holdning og omdefinerer den traditionelle opfattelse af gin. En gin, der er glat, let og forskellige fra resten, er Hoxton gin produceret på en af ​​verdens førende mikro destillerier og er lavet ved hjælp af de fineste etisk råvarer.
- Hoxton Pink Gin er blevet nænsomt udformet af London baserede drikkevarer maverick Gerry Calabrese.
Se mere
,