Tendenser:

Gin

Strathearn Scottish Gin

70cl Størrelse

267,14kr (Cirka)

Teknisk fil

Kategori:Gin (Destillater)
Producent: Strathearn Distillery
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 47
Land: Skotland
Strathearn Distillery er udvikkleren af Strathearn Scottish Gin , en gin oprindeligt fra Skotland der har et alkoholindhold på 47 °. Drinks&Co brugere giver til Strathearn Scottish Gin 4 5 poeng.

Fremstilling for Strathearn Scottish Gin

Strathearn Scottish Gin

SMAGSNOTATER:

 • Smag: en blød start og sød, en lille følelse og krydret.

PRODUCER: Strathearn.

LAND: Skotland.

DETALJER AF FREMSTILLING: fremstilles under anvendelse 500L og 50L stillbilleder. Denne kombination af destillation giver os mulighed for at skabe en gin enebær afbalanceret og fyldig, andre botaniske omfatter koriander frø, kvan rod, orris rod, Calamus rod, kerner af paradis, appelsinskal, rosenblade og brombær .

ALKOHOL: 47%

Se mere

Bedømmelser af Strathearn Scottish Gin

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Strathearn Scottish Gin:Sats Strathearn Scottish Gin:

4 /5

- Hver af Strathearn s genever er virkelig håndlavede og lille parti med hvert parti producerer kun 280 flasker.
- Deres gin er destilleret med passion, udformet med dygtighed og aftappet med stolthed. Deres skotske gin er fremstillet ved hjælp af både 500L og 50L stillbilleder. Denne kombination af destillation giver os mulighed for at skabe en meget fyldig og afbalanceret enebær førte gin, andre botaniske omfatter korianderfrø, kvan rod, Orris rod, Calamus rod, kerner af paradis, appelsinskal, rosenblade og honeyberry.
- Strathearn skotske gin er stærkt enebær-ledede.
- En glat, søde nystartede skifter til en lys pebret mundfornemmelse som efterfølges af en blid sorbet færdig som citrus udvikler mod slutningen.
- Bedste hældes over is i et rocks glas og toppet op med din foretrukne tonic. Pynt med et par enebær og et twist af appelsinskal efter den perfekte forfriskende G & T.
Se mere
,