Tendenser:

England

Tanqueray No. Ten 1L

1L

Tanqueray No. Ten 1L

315,16kr
315,16kr
Butik: Vinos Baco DK (Spain) Forventet levering: 4 - 8 dage
Leveringsomkostninger: 134,89kr
Fast pris op til 3 enheder

Godt at vide…

Teknisk fil

Kategori:Gin (Destillater)
Producent: Tanqueray Gordon & Co
Volumen : 100cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 47.3
Land: England
Type Af Gin: London Gin
Efter Botanisk Type: Citrus

Beskrivelse af Tanqueray No. Ten 1L

Tanqueray No. Ten 1L

SMAGSNOTATER:

 • Farve: klar, gennemsigtig og klart glas.
 • Lugt: Antydninger af appelsin, grapefrugt og citron.
 • Smag: Frisk, behagelig citrus med noter af kamille. dvælende smag.

PRODUCER: Charles Tanqueray.

LAND: Det Forenede Kongerige.

Produktion detaljer: en ren, klassisk gin, født i 1830 fra fantasien af ​​Charles Tanqueray, bestemt ikke den store succes, som mødte hans ånd forestillet sig. Den klassiske opskrift opfordrer til iblødsætning i alkohol med enebær, sød lakrids, kvan og aromatisk peber koriander, som giver et strejf af citrus essenser af grapefrugt, appelsin og citron med bløde noter af kamille. Derefter mæsken destilleret til 4 gange på den gamle "Ten Tiny" kobber stadig også navne destillatet. Oprindeligt er denne gin produceres kun i begrænsede mængder. Små partier er karakteriseret dog af en stor aromatiske og smag kvaliteter, elementer, der gjorde ham værdsætter godt professionelt. Det er ikke tilfældigt, at i dag, i at præsentere en liter er en favorit bartendere rundt om i verden. Den Tanqueray No. Ten 1L blev han også beæret og inkluderet i den prestigefyldte San Francisco Spirits Hall of Fame. For virkelig at få sin aroma, er det et must at prøve i den klassiske Negroni eller forfriskende frugt cocktails ligesom Clover Club, syd eller i et køligt Gin og Tonic.

ALKOHOL: 47,5%

Se mere

Producenten

Tanqueray Gordon & Co

Tanqueray Gordon & Co

Gordons, grundlagt i 1769, er verdens mest solgte London Dry Gin. Tredobbelt destilleret, den særligt forfriskende smag kommer fra de fineste enebærbær og blanding af botaniske. Tanqueray London Dry, skabt i 1830 af Charles Tanqueray, som ikke var bange for at blande modige ideer i sin egen unikke stil. Han opfandt en gin opskrift, der stadig fejres til denne dag. Den perfekte blanding af opfindsomhed, arv og hårdt arbejde. Tanqueray har en perfekt afbalanceret botanisk smag, der gør en fremragende gin & tonic og dry martini cocktail.

Flere oplysninger om producenten

Bedømmelser af Tanqueray No. Ten 1L

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Tanqueray No. Ten 1L:Sats Tanqueray No. Ten 1L:

4/5

4.5
Se mere,

Tanqueray No. Ten 1L

5 /5

Exactly as ordered
Se mere
,

Tanqueray Ten 1L

5 /5

Uno dei migliori gin al mondo a mio avviso. Il design della bottiglia si conferma al top anche nell'ultima edizione.
Se mere
,

Tanqueray Ten 1L

4 /5

- Tanqueray has a new member to this international gin brand. Called Tanqueray No. 10, the small batch distillation product is crafted with hand-picked whole fruit botanicals and is distilled four times.
- Described as "sublimely fresh with depth and a complex flavour with a mouth-feel that can only be described as unctuous", Tanqueray No. 10 is highlighted by flavours of grapefruit, orange and lime and mellowed by juniper and camomile.
Se mere
,

Tanqueray No Ten 1L

Andre produkter fra samme destilleri