Wight Mermaids Pink Gin

Isle Of Wight Distillery (Gin)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

322,30kr + 44,77kr Forsendelse (3 - 5 dage)

322,30kr/enhed

Forsendelse: TheDrinkShop UK (United Kingdom)

kr Du vil modtage 0.55 point for hver, købt enhed

Udvikklet ved Isle Of Wight Distillery, Wight Mermaids Pink Gin(322,30kr) er en gin oprindeligt fra England med 38 ° alkoholindhold. Drinks&Co brugere giver til Wight Mermaids Pink Gin 4 5 poeng.

Teknisk fil · Wight Mermaids Pink Gin

Kategori:Gin (Destillater)
Producent: Isle Of Wight Distillery
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 38
Land: England

Beskrivelse · Isle Of Wight Distillery

Wight Mermaids Pink Gin

SMAGNOTA:

 • Farve: lyserød.
 • Lugt: næsen er aromatisk, blød og kompleks, med lette aromaer af jordbær og citrus blandet med bløde noter af einer og antydninger af søde krydderier.
 • Smag: i munden er det blødt, forfriskende med noter af modne jordbær, citrus og krydret og varmt krydderier, blandet med strejf af havluft.

PRODUSENT: Isle of Wight Distillery. Det er den første og eneste destilleri af Isle of Wight siden 2014 og er kendetegnet ved udarbejdelsen af dets produkter på en håndværkelig, økologisk måde og ved hjælp af lokale ingredienser, der får væsker med en unik stil. Wight Mermaids Pink Gin er en variation af dets klassiske havfrue Gin, der giver en lyserød nuance og søde strejker af jordbærinfusion fra øen.

LAND: England.

UDVIKLINGSDETALJER: Denne håndlavede gin er lavet med indfødte jordbær fra Arreton Valley på øen, som nedsænkes i gin i en omtrentlig tid på 4 dage. Halvdelen går til destillation og blandes derefter igen med infusionen for at intensivere jordbærsmagen og give ginet sit forfriskende præg.Denne gin er mindre sød end konventionelle gins, fordi den ikke har tilsat sukker, og den indeholder heller ikke andre tilsætningsstoffer.

ALKOHOLISK GRAD: 38%

Isle Of Wight Distillery

Købe Destillater Isle Of Wight Distillery:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Wight Mermaids Pink Gin

Udgivet til04.38

4/5

Wight Mermaids Pink Gin

- Mermaid Pink Gin på 38% ABV gennemsyrer smag og aromater i Island jordbær med den glatte alligevel kompleks smag af den prisbelønnede Havfrue Gin, en blanding af citronskal, kerner af paradis og duftende klippe samphire.
- Rock samphire, foraged fra øens kyster, er lokalt kendt som 'Havfrues Kiss', som det vokser lige over havets højvande linje.
- Mermaid Pink Gin er den perfekte fundament for en sommer frugt cup med ginger ale, eller en havfrue Pink & Tonic - garneret med jordbær, frisk mynte og eller en skive lime.

Flere anmeldelser af Wight Mermaids Pink Gin

Udgivet til11.00

4 /5

SMAGNOTA:Farve: lyserød.Lugt: næsen er aromatisk, blød og kompleks, med lette aromaer af jordbær og citrus blandet med bløde noter af einer og antydninger af søde krydderier.Smag: i munden er det blødt, forfriskende med noter af modne jordbær, citrus og krydret og varmt krydderier, blandet med strejf af havluft.PRODUSENT: Isle of Wight Distillery. Det er den første og eneste destilleri af Isle of Wight siden 2014 og er kendetegnet ved udarbejdelsen af dets produkter på en håndværkelig, økologisk måde og ved hjælp af lokale ingredienser, der får væsker med en unik stil. Wight Mermaids Pink Gin er en variation af dets klassiske havfrue Gin, der giver en lyserød nuance og søde strejker af jordbærinfusion fra øen.LAND: England.UDVIKLINGSDETALJER: Denne håndlavede gin er lavet med indfødte jordbær fra Arreton Valley på øen, som nedsænkes i gin i en omtrentlig tid på 4 dage. Halvdelen går til destillation og blandes derefter igen med infusionen for at intensivere jordbærsmagen og give ginet sit forfriskende præg.Denne gin er mindre sød end konventionelle gins, fordi den ikke har tilsat sukker, og den indeholder heller ikke andre tilsætningsstoffer.ALKOHOLISK GRAD: 38%

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

bedste Sælgere Gin