Tendenser:

England

Wight Mermaids Pink Gin

70cl

Wight Mermaids Pink Gin

379,47kr
379,47kr
Butik: TheDrinkShop DK (United Kingdom) Forventet levering: 7 - 10 dage
Leveringsomkostninger: 101,34kr

Teknisk fil

Kategori:Gin (Destillater)
Producent: Isle Of Wight Distillery
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 38
Land: England
Udvikklet ved Isle Of Wight Distillery, Wight Mermaids Pink Gin(379,47kr) er en gin oprindeligt fra England med 38 ° alkoholindhold. Drinks&Co brugere giver til Wight Mermaids Pink Gin 4 5 poeng.

Beskrivelse af Wight Mermaids Pink Gin

Wight Mermaids Pink Gin

SMAGNOTA:

 • Farve: lyserød.
 • Lugt: næsen er aromatisk, blød og kompleks, med lette aromaer af jordbær og citrus blandet med bløde noter af einer og antydninger af søde krydderier.
 • Smag: i munden er det blødt, forfriskende med noter af modne jordbær, citrus og krydret og varmt krydderier, blandet med strejf af havluft.

PRODUSENT: Isle of Wight Distillery. Det er den første og eneste destilleri af Isle of Wight siden 2014 og er kendetegnet ved udarbejdelsen af dets produkter på en håndværkelig, økologisk måde og ved hjælp af lokale ingredienser, der får væsker med en unik stil. Wight Mermaids Pink Gin er en variation af dets klassiske havfrue Gin, der giver en lyserød nuance og søde strejker af jordbærinfusion fra øen.

LAND: England.

UDVIKLINGSDETALJER: Denne håndlavede gin er lavet med indfødte jordbær fra Arreton Valley på øen, som nedsænkes i gin i en omtrentlig tid på 4 dage. Halvdelen går til destillation og blandes derefter igen med infusionen for at intensivere jordbærsmagen og give ginet sit forfriskende præg.Denne gin er mindre sød end konventionelle gins, fordi den ikke har tilsat sukker, og den indeholder heller ikke andre tilsætningsstoffer.

ALKOHOLISK GRAD: 38%

Se mere

Bedømmelser af Wight Mermaids Pink Gin

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Wight Mermaids Pink Gin:Sats Wight Mermaids Pink Gin:

4 /5

SMAGNOTA:Farve: lyserød.Lugt: næsen er aromatisk, blød og kompleks, med lette aromaer af jordbær og citrus blandet med bløde noter af einer og antydninger af søde krydderier.Smag: i munden er det blødt, forfriskende med noter af modne jordbær, citrus og krydret og varmt krydderier, blandet med strejf af havluft.PRODUSENT: Isle of Wight Distillery. Det er den første og eneste destilleri af Isle of Wight siden 2014 og er kendetegnet ved udarbejdelsen af dets produkter på en håndværkelig, økologisk måde og ved hjælp af lokale ingredienser, der får væsker med en unik stil. Wight Mermaids Pink Gin er en variation af dets klassiske havfrue Gin, der giver en lyserød nuance og søde strejker af jordbærinfusion fra øen.LAND: England.UDVIKLINGSDETALJER: Denne håndlavede gin er lavet med indfødte jordbær fra Arreton Valley på øen, som nedsænkes i gin i en omtrentlig tid på 4 dage. Halvdelen går til destillation og blandes derefter igen med infusionen for at intensivere jordbærsmagen og give ginet sit forfriskende præg.Denne gin er mindre sød end konventionelle gins, fordi den ikke har tilsat sukker, og den indeholder heller ikke andre tilsætningsstoffer.ALKOHOLISK GRAD: 38%
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård