Tendenser:

Holland

Zuidam Zeer Oude Genever 50cl

50cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Kategori:Gin (Destillater)
Producent: Zuidam Distillers
Volumen : 50cl Andre alkoholprocenter
1L
Land: Holland
Zuidam Distillers producerer Zuidam Zeer Oude Genever 50cl (112,65kr), en gin fra Holland. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Zuidam Zeer Oude Genever 50cl på Drinks&Co.

Beskrivelse af Zuidam Zeer Oude Genever 50cl

Zuidam Zeer Oude Genever 50cl

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Zuidam Zeer Oude Genever 50cl har en brun
 • Aroma: Noter af enebær, meget af vanilje, karamel og eg.
 • Mund: Omfattende noter eg, toffee og karamel. Rund og harmonisk.

OPLYSNINGER OM UDVIKLING: Det er destilleret fra det fineste udvalg af maltet byg, rug og majs. Efter en uge af fermenteringen masse destilleres tre gange i en stadig. Efter at destillationen anden gang stadig med enebær, Særlige valgt lakridsrod, anis og krydderier

ALKOHOL: 38%

PRODUCENT: Zuidam Distillers

Se mere

Bedømmelser af Zuidam Zeer Oude Genever 50cl

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Zuidam Zeer Oude Genever 50cl:Sats Zuidam Zeer Oude Genever 50cl:

4 /5

Zuidam Distillers stadig skaber deres produkter i den traditionelle håndværksmæssige måde. Alle ingredienser er 100% naturlige og er nøje udvalgt og forarbejdet til de smukkeste produkter i vores familie ejet og køre destilleri. Alle opskrifter er designet af far Fred og søn Patrick van Zuidam.Painting Med Flavors er Art.The samme omhu og opmærksomhed, som vi skaber vores ånd, vi også give for emballage til vores store udvalg af products.We håber at du vil nyde vores produkter som vi har nydt at skabe dem for dig.
Zuidam Likør foregår stadig i den traditionelle håndværksmæssige måde. Alle ingredienser er udvalgt og forarbejdet til de smukkeste produkter i vores familie ejet og køre destilleri. Alle opskrifter er designet af far Fred og søn Patrick van Zuidam. Vi håber, at du vil nyde vores produkter, som vi har nydt at skabe dem for you.Next til standard sortiment af 22 varianter af likører vi producerer specialiteter. Et af vores specialer er honning Whisky Liqueur, som er en af ​​de første opskrifter designet af Patrick van Zuidam. Den Inspiration likør er en anden meget speciel likør designet i de tidlige dage af destilleriet ved far Fred van Zuidam og genoplivet i 2000 af sønnen Patrick. Den Karamel Drøm likør er en særlig cremet glæde, fremstillet af de fineste frisk fløde mejeri og ægte vanilje og karamel.
Se mere
,

4 /5

Zuidam Zeer Oude genever 0,5L 38,0% alkohol.
Se mere
,

Andre produkter fra samme destilleri