6 X Copas Viña Pomal

Viña Pomal (Glas)

163,02kr (Cirka)

Kunne købe 6 X Copas Viña Pomal på dette tidspunkt.

PRODUKTBESKRIVELSE: 6 X Copas Viña Pomal er en gave boks, som indeholder 6 flasker vin Viña POMAL Centenario Reserve, sammen med 6 bordeaux briller. PRODUCER: Bodegas Bilbaínas. Bilbao forretningsmænd i 1901 erhvervede den eksisterende vingård siden 1859, og dannede firmaet Bodegas Bilbaínas.... læse fuld »

Teknisk fil ·

Kategori:Glas (Tilbehør)
Producent: Viña Pomal

Beskrivelse · Viña Pomal

6 X Copas Viña Pomal

PRODUKTBESKRIVELSE: 6 X Copas Viña Pomal er en gave boks, som indeholder 6 flasker vin Viña POMAL Centenario Reserve, sammen med 6 bordeaux briller.

PRODUCER: Bodegas Bilbaínas. Bilbao forretningsmænd i 1901 erhvervede den eksisterende vingård siden 1859, og dannede firmaet Bodegas Bilbaínas. Denne winery havde en hurtig udvikling bliver i 1925, udbyder af den spanske kongehus og bliver overtaget af Grupo Codorníu igen i 90'erne.

YDERLIGERE INFORMATION: oprindelsesbetegnelse Rioja, Viña POMAL Centenario Reserva 2014 vin er en rødvin fremstillet af 100% Tempranillo, med et alkoholindhold på 13,5%. Denne vin er rubin intens, kompleks og aromatisk, med aromaer af røde frugter med noter af ældning ligesom trøffel, vanilje og snus, med god koncentration, krop og syreindhold på ganen og en lang og intens finish. Dens udvikling er traditionel og modningen finder sted i 18 måneder i amerikanske egetræsfade, med to eller tre rackings inden de på flaske og to ekstra års flaske aldring. Kopperne er inkluderet i dette tilfælde af Stölzle, bordeaux-type, designet til at lyse, aromatiske og afbalancerede vine, med 239 mm høj, 95 mm dyb og 650 ml.

Viña Pomal

Karakteristika i dag Viña Pomal Reservas etiket som de hårde former for typografi, rammen i burgunderfarve eller illustrationen af vingården, kan allerede skelnes i produkt fra begyndelsen af 20'erne, altid på sin Burgundy-type flaske. Høsten 1930 inkorporerer på etiketten et element, der stadig...

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Vær den første til at bedømme det.

Sammendrag af bedømmelser

(0 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0

bedste Sælgere Glas