Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde
Tendenser:

Team

Vi ønsker at tilbyde vores kunder den bedste service, når de køber vine, champagner og spiritus online. Vores team består af engagerede og motiverede medarbejdere, som mener, at kun det bedste er godt nok, og de vil give dig en fantastisk købsoplevelse hos Drinks&Co. Vil du lære os lidt bedre at kende?

Ledelsen

Altid med blikket rettet mod fremtiden

Erfaring, karisma, strategiske perspektiver og et stærkt ønske om få projektet og teamet til at vokse. Louis (administrerende direktør), Benjamin (chef for økonomi og drift), Nico (chef for marketing og forretning), Albert L. (chef for indhold og SEO), Albert G. (chef for IT og produkt) og Nathanaël (chef for strategi og Bodeboca) udgør direktionen hos Drinks&Co og leverer ambitionerne og entusiasmen, der skal til, for at skabe det ideelle sted, hvor du kan finde de perfekte drikkevarer til dine særlige lejligheder.

Vores teams

Kundeservice

Det handler om den personlige service

Vores kundeserviceafdeling er et flersproget team, som altid står til rådighed for at hjælpe vores kunder med alle slags spørgsmål. I denne afdeling tilbyder Maria, Isolda, Jennifer, Jordi, Sonsoles og Vania personlig kundeservice på flere forskellige sprog, og de har ét mål: Fantastisk service og tilfredse kunder.

Marketing og forretning

Altid et skridt foran.

Det er ikke en let opgave at finde de mest interessante produkter på markedet og at tilbyde kunderne de mest eksklusive og personlige tilbud. I forretningsafdelingen arbejder Verónica, Fanny, Eleonora, Laura og Martin på højtryk for at finde de bedste produkter og pålidelige salgspartnere, som kan tilbyde vores kunder fremragende service. I marketingafdelingen er det Audrey, Adriana, Laia, Maria, Domènec, Carolina og Lazare som svinger tryllestaven for at give hver enkelt kunde de bedste personligt tilpassede tilbud til de bedste priser.

Indhold og SEO

Vi tilbyder mere end blot ord.

Vores indholdsafdeling skriver unikke produktbeskrivelser for vine, champagner og spiritus på mange forskellige sprog. Teamet består af Raúl, Daniel, Karin, Isabelle og Sara. Sergio og Jordi arbejder med SEO (søgemaskineoptimering), og de ved mere end de fleste om, hvordan Google kan lokkes til at hjælpe vores kunder med at finde det produkt, de leder efter, så hurtigt som muligt.

IT og produkt

Må Nettet være med dig.

Produktafdelingen arbejder med UX-medarbejdere for at sikre, at alt det, som brugeren ser, er intuitivt og forståeligt. Cecilia, Marçal, Naiara og Stefania er de ansvarlige på dette område. I IT-afdelingen er det Javier, Fran, Will, Biel, Xavi S., Albert, Miguel, Álex L., Xavier C., Laura, Alex G. og Flor, som sikrer at serverne, kode og design er et perfekt match. De har øje på både kvaliteten og platformens ydeevne, så vores kunder får en hurtig og smidig købsoplevelse.

Tilknyttede partnere

Nøgleordet er variation.

Dette team er det mest transversale hos Drinks&Co. Det består af mennesker fra forskellige områder, som dagligt ekspanderer og forbedrer vores produktsider for vine, champagner og spiritus. Den tekniske knowhow leveres af Eduard, Christian, Ramón og Koldo. Laura, Raúl og David sørger for, at vores produkter kan findes i de korrekte produktkategorier.

Økonomi og drift

En nødvendig struktur.

I denne afdeling styrer Luis, Paul og Gerard de store regneark med hård hånd. De lægger til, trækker fra, ganger og dividerer, så vores Drinks&Co-projekt kan vokse og blive den største onlinebutik for alkoholholdige drikkevarer.

HR

Medarbejdere med mange ressourcer

Dette er den afdeling i virksomheden, som har færrest medarbejdere. Og sjældent har man set så få opnå så meget. Maite og Jordi tager sig af det hele og finder de største talenter til vores virksomhed.

Team