Tendenser:

Spanien

Eucalyptus Honey 500g

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Kategori:Honning (Desserter og søde sager,Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell
Land: Spanien
PRODUKT BESKRIVELSE: Eucalyptus 500g er specielt fremstillet med eukalyptus blomster. Effektiv mod hoste og luftvejssygdomme. Håndværker produkt, produceret af den lokale sort bi Apis mellifera l fra Urgell i La Segarra (Lleida). Midt i l distrikterne Urgell og Segarra, mellem lander i slotte og springvand. Jord bønderne. Hvor landbruget har været vugge vores kultur og vores historie. Bernau Herbes de l Urgell, er svaret på de bekymringer og dynamik i gennemførelsen af ​​alternative afgrøder til traditionel korn, mandel-og oliventræer i vores region. Et godt kendskab til miljøet, det rette udstyr og vores landbrugspolitik erfaring har givet os mulighed for dyrkning af en bred vifte af grøntsager og krydderier til medicinsk brug. God landbrugspraksis, sporbarhed i alle processer og omhyggelig respekt for vores miljø giver os mulighed for at tilbyde et produkt i dag, fri af herbicider og pesticider, høj kvalitet aktive ingredienser, smag og udseende. De er aromatiske og medicinske planter, der dyrkes i de lander i L Segarra og Urgell; Ondara i dalen af ​​floden, enestående og varieret landskab og en hyldest til Castle Fonolleres. En brændende sol om sommeren og koldt vintervejr gør dette sådan en negativ få en beundringsværdig kombination af landbrugsjord. De er slægtslande, der dyrkes i skyggen af ​​fortiden blandt oliventræer, mandeltræer og græsser, beriget med nyeste teknologi til bevaring og miljømæssige balance. Dette sæt gør i dag, der kan producere aromatiske og medicinske planter, med streng kontrol med produktion og forarbejdning. Naturlige te, krydderier, krydderier og honning. Et bredt og varieret udvalg af egne produkter. Albas kold, tør middag, pragtfulde solnedgange solskin og fugtige nætter er med os i foråret og sommeren. Omgivet af korn, natur med sin fantastiske vitalitet set dyrke vores afgrøder. En bred vifte af farverige planter, lugt og smag. Så er vores produkter. Den er specielt fremstillet med eukalyptus blomster. Effektiv mod hoste og luftvejssygdomme. Håndværker produkt, produceret af den lokale sort bi Apis mellifera l fra Urgell i La Segarra (Lleida). PRODUCENT: Bernau Herbes de L'Urgell

Beskrivelse af Eucalyptus Honey 500g

Eucalyptus Honey 500g

PRODUKT BESKRIVELSE:

Eucalyptus 500g er specielt fremstillet med eukalyptus blomster. Effektiv mod hoste og luftvejssygdomme. Håndværker produkt, produceret af den lokale sort bi Apis mellifera l fra Urgell i La Segarra (Lleida). Midt i l distrikterne Urgell og Segarra, mellem lander i slotte og springvand. Jord bønderne. Hvor landbruget har været vugge vores kultur og vores historie. Bernau Herbes de l Urgell, er svaret på de bekymringer og dynamik i gennemførelsen af ​​alternative afgrøder til traditionel korn, mandel-og oliventræer i vores region. Et godt kendskab til miljøet, det rette udstyr og vores landbrugspolitik erfaring har givet os mulighed for dyrkning af en bred vifte af grøntsager og krydderier til medicinsk brug. God landbrugspraksis, sporbarhed i alle processer og omhyggelig respekt for vores miljø giver os mulighed for at tilbyde et produkt i dag, fri af herbicider og pesticider, høj kvalitet aktive ingredienser, smag og udseende. De er aromatiske og medicinske planter, der dyrkes i de lander i L Segarra og Urgell; Ondara i dalen af ​​floden, enestående og varieret landskab og en hyldest til Castle Fonolleres. En brændende sol om sommeren og koldt vintervejr gør dette sådan en negativ få en beundringsværdig kombination af landbrugsjord. De er slægtslande, der dyrkes i skyggen af ​​fortiden blandt oliventræer, mandeltræer og græsser, beriget med nyeste teknologi til bevaring og miljømæssige balance. Dette sæt gør i dag, der kan producere aromatiske og medicinske planter, med streng kontrol med produktion og forarbejdning. Naturlige te, krydderier, krydderier og honning. Et bredt og varieret udvalg af egne produkter. Albas kold, tør middag, pragtfulde solnedgange solskin og fugtige nætter er med os i foråret og sommeren. Omgivet af korn, natur med sin fantastiske vitalitet set dyrke vores afgrøder. En bred vifte af farverige planter, lugt og smag. Så er vores produkter. Den er specielt fremstillet med eukalyptus blomster. Effektiv mod hoste og luftvejssygdomme. Håndværker produkt, produceret af den lokale sort bi Apis mellifera l fra Urgell i La Segarra (Lleida).

PRODUCENT: Bernau Herbes de L'Urgell

Se mere

Mærket

Bernau Herbes de L'Urgell

Bernau Herbes de L'Urgell

Vores firma blev født midt i Ugell og La Segarra Amt, mellem lander i slotte og springvand. Bondegård. Landbrugsaktivitet har været vuggen af ​​vores kultur og vores historie.

Flere oplysninger om mærket

Bedømmelser af Eucalyptus Honey 500g

3.7

3 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Eucalyptus Honey 500g:Sats Eucalyptus Honey 500g: