Tendenser:

Isonzo

Vie di Romans Isonzo Flors di Uis 2016

75cl Størrelse

171,92kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2016 andre årgange
2018 og 2017
Betegnelse:Isonzo (Friuli, Italien)
Kælder: Vie Di Romans
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Vie di Romans Isonzo Flors di Uis 2016 : En vine hvid med DO Isonzo fra vingården Vie Di Romans med druer fra årgang 2016 og med en alkohol grad på 14. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Vie di Romans Isonzo Flors di Uis 2016 i Drinks&Co.

Fremstilling for Vie di Romans Isonzo Flors di Uis 2016

Vie di Romans Isonzo Flors di Uis 2016

Producent: Vie Di Romans

OD: Isonzo

Se mere

Bedømmelser af Vie di Romans Isonzo Flors di Uis 2016

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Vie di Romans Isonzo Flors di Uis 2016:Sats Vie di Romans Isonzo Flors di Uis 2016:

4 /5

Vinen Friuli Isonzo Bianco DOC Flors Uis repræsenterer en af ​​de mest prestigefyldte mærker underskrevet af kælderen Vie di Romans. Dens eksklusive tal er resultatet af blandingen af ​​fine vinstokke, omhyggeligt plejet af Gallo familien i Gorizia Mariano del Friuli, nær grænsen til Slovenien. I dette område, vind og aluminium-rige sandet-lerjord og jernoxid, mødes de påvirkninger af Adriaterhavet og Soca floden, skaber det ideelle miljø for druernes modenhed. Friuli Isonzo Bianco DOC Flors Uis Brud Istrian Malvasia druer, Friulano og Riesling, strengt fra forskellige vinmarker, og bliver en blanding præget af fremragende organoleptisk profil og spændende smagsnuancerne. Vinen er en tør hvid, struktureret og det vigtige potentiale aldring, som er i alderen i flasken i 10 måneder, før det er klar til at bringe i glasset den autentiske smag og intens af den berømte terroir Friuli. Blomsteragtige noter, citrus og eksotiske frugter blandes med intense og krydrede spor i en elegant og afbalanceret smag, aroma og kuvertering. Det er en blød vin, næsten cremet, som tilbyder behagelige fornemmelser i munden; På grund af sin struktur, det går også godt med asiatiske køkken, fuld af smag og krydderier.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Vie di Romans Isonzo Flors di Uis 20162017

4/5

Vinen Friuli Isonzo Bianco DOC Flors Uis repræsenterer en af ​​de mest prestigefyldte mærker underskrevet af kælderen Vie di Romans. Dens eksklusive tal er resultatet af blandingen af ​​fine vinstokke, omhyggeligt plejet af Gallo familien i Gorizia Mariano del Friuli, nær grænsen til Slovenien. I dette område, vind og aluminium-rige sandet-lerjord og jernoxid, mødes de påvirkninger af Adriaterhavet og Soca floden, skaber det ideelle miljø for druernes modenhed. Friuli Isonzo Bianco DOC Flors Uis Brud Istrian Malvasia druer, Friulano og Riesling, strengt fra forskellige vinmarker, og bliver en blanding præget af fremragende organoleptisk profil og spændende smagsnuancerne. Vinen er en tør hvid, struktureret og den vigtige potentiale aldring, som er lagret i flasken i 10 måneder, før det er klar til at bringe i glasset den autentiske smag og intens af den berømte terroir Friuli. Blomsteragtige noter, citrus og eksotiske frugter blandes med intense og krydrede spor i en elegant og afbalanceret smag, aroma og kuvertering. Det er en blød vin, næsten cremet, som byder på behagelige fornemmelser i munden; På grund af sin struktur, det går også godt med asiatiske køkken, fuld af smag og krydderier.
Se mere
Vinopuro