Café Gran Reserva 250Gr

Café Malongo (Kaffe)

111,46kr + 218,48kr Forsendelse (15 - 22 dage)

111,46kr/enhed

Forsendelse: 218,48kr (15 - 22 dage) ved Delicat (Spain)

krDu vil modtage 0.19 point for hver, købt enhed

Køb Se flere priser »

Vi er en SMV: en livlig og engageret familie firma Malongo er en familie firma fra det landlige område i Nice. Vi producerer 7.000 tons kaffe hvert år. Vores kvalitet etik og engagement af vores medarbejdere er nøglen til vores succes. Vores enestående kvalitet kultur er grundlaget for vores værdier: bevarelse af den ristede kaffe, respekt for de mænd og kvinder vokser planterne, plus kundetilfredshed. Vi sporer vores kaffe trin for trin, fra plantagerne til koppen. Vi er den franske specialist i luksus kaffe Malongo er den førende skuespiller til fair trade kaffe og bio-kaffe. Vi opnåede denne status i 1992 med den banebrydende engagement i vores virksomhed. Vores SMV værdier: initiativ, ansvar og solidaritet er kilden værdier for vores dynamik og vores kreativitet. Malongo er skaberen af ​​vakuumpakkede metaldåser, single-oprindelse kaffe, og 123 Spresso® kaffepuden system. Vi bruger langsomme, gradvise, traditionelle ristning teknikker Malongo stege alle sine kaffe ved hjælp af langsomme, gradvise og traditionelle metoder. Vores brand tilbyder en bred vifte af kaffe, herunder både blandinger og typer single-oprindelse. Vi tilpasser deres forvandling og emballage til forbrugsvaner: kaffebønner, malet kaffe, 123 Spresso® kaffe pod system eller frysetørret kaffe.

Teknisk fil ·

Kategori:Kaffe (Gourmet)
Producent: Café Malongo

Hvis du kunne lide Café Gran Reserva 250Gr , kan du også nyde ...

Beskrivelse · Café Malongo

Café Gran Reserva 250Gr

Vi er en SMV: en livlig og engageret familie firma

Malongo er en familie firma fra det landlige område i Nice. Vi producerer 7.000 tons kaffe hvert år. Vores kvalitet etik og engagement af vores medarbejdere er nøglen til vores succes. Vores enestående kvalitet kultur er grundlaget for vores værdier: bevarelse af den ristede kaffe, respekt for de mænd og kvinder vokser planterne, plus kundetilfredshed. Vi sporer vores kaffe trin for trin, fra plantagerne til koppen.

Vi er den franske specialist i luksus kaffe

Malongo er den førende skuespiller til fair trade kaffe og bio-kaffe. Vi opnåede denne status i 1992 med den banebrydende engagement i vores virksomhed. Vores SMV værdier: initiativ, ansvar og solidaritet er kilden værdier for vores dynamik og vores kreativitet. Malongo er skaberen af ​​vakuumpakkede metaldåser, single-oprindelse kaffe, og 123 Spresso® kaffepuden system.

Vi bruger langsomme, gradvise, traditionelle ristning teknikker

Malongo stege alle sine kaffe ved hjælp af langsomme, gradvise og traditionelle metoder. Vores brand tilbyder en bred vifte af kaffe, herunder både blandinger og typer single-oprindelse. Vi tilpasser deres forvandling og emballage til forbrugsvaner: kaffebønner, malet kaffe, 123 Spresso® kaffe pod system eller frysetørret kaffe.

Café Malongo

Købe Gourmet Café Malongo:

Flere anmeldelser af Café Gran Reserva 250Gr

Udgivet til13.01

4/5

PRODUKT BESKRIVELSE:
- En kande kaffe 250g gran reserva.
- 100% arabica malet kaffe sort.
- Et udvalg af de bedste Arabica til en espresso med en fantastisk finesse.
- aromatisk smag, blød og tangy...
læse fuld
Læs flere anmeldelser af Café Gran Reserva 250Gr »

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

bedste Sælgere Kaffe