• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Café Moka Etiophia 250Gr

Café Malongo (Kaffe)

91,96kr (Cirka)

Kunne købe Café Moka Etiophia 250Gr på dette tidspunkt.

Vi er en SMV: en livlig og engageret familie firma Malongo er en familie firma fra det landlige område i Nice. Vi producerer 7.000 tons kaffe hvert år. Vores kvalitet etik og engagement af vores medarbejdere er nøglen til vores succes. Vores enestående kvalitet kultur er grundlaget for vores... læse fuld »

Teknisk fil ·

Kategori:Kaffe (Gourmet)
Producent: Café Malongo

Beskrivelse · Café Malongo

Café Moka Etiophia 250Gr

Vi er en SMV: en livlig og engageret familie firma

Malongo er en familie firma fra det landlige område i Nice. Vi producerer 7.000 tons kaffe hvert år. Vores kvalitet etik og engagement af vores medarbejdere er nøglen til vores succes. Vores enestående kvalitet kultur er grundlaget for vores værdier: bevarelse af den ristede kaffe, respekt for de mænd og kvinder vokser planterne, plus kundetilfredshed. Vi sporer vores kaffe trin for trin, fra plantagerne til koppen.

Vi er den franske specialist i luksus kaffe

Malongo er den førende skuespiller til fair trade kaffe og bio-kaffe. Vi opnåede denne status i 1992 med den banebrydende engagement i vores virksomhed. Vores SMV værdier: initiativ, ansvar og solidaritet er kilden værdier for vores dynamik og vores kreativitet. Malongo er skaberen af ​​vakuumpakkede metaldåser, single-oprindelse kaffe, og 123 Spresso® kaffepuden system.

Vi bruger langsomme, gradvise, traditionelle ristning teknikker

Malongo stege alle sine kaffe ved hjælp af langsomme, gradvise og traditionelle metoder. Vores brand tilbyder en bred vifte af kaffe, herunder både blandinger og typer single-oprindelse. Vi tilpasser deres forvandling og emballage til forbrugsvaner: kaffebønner, malet kaffe, 123 Spresso® kaffe pod system eller frysetørret kaffe.

Café Malongo

Flere anmeldelser af Café Moka Etiophia 250Gr

Sofie Raahauge

Udgivet til13.01

4 /5

PRODUKT BESKRIVELSE:
- En pot kaffe Moka 250 g Ethiopia.
- Café tilhører familien af ​​den store arabiske.
- afslører et væld af dufte, blomsteragtige noter af jasmin, koriander og abrikos duft.
- Dens smag er sød, vild, aromatisk og let syrlig.

PRODUCER: Café Malongo. Malongo historie begynder i Nice i 1934, med den indsats, som en lille kafferister. I efterkrigstiden en radio drama populariseret navnet på disse høj kvalitet kaffe. Kultur af sorte guld i sit højeste udtryk produktets kvalitet og forsvare skattede værdier i virksomheden, plantage - start til slut-koppen.

YDERLIGERE INFORMATION:
- Det bør serveres med empanadas med et strejf af krydderier eller alkohol.

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »