Patrón Xo Cafe

The Patrón Spirits Company (Kaffelikør)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

202,02kr + 38,22kr Forsendelse (4 - 6 dage)

202,02kr/enhed

Forsendelse: Urban Drinks (Germany)

kr Du vil modtage 0.35 point for hver, købt enhed

The Patrón Spirits Company er producenten af denne Patrón Xo Cafe (202,02kr), en kaffelikør fra Mexico som har en alkoholindhold på 35 °. På Drinks&Co har brugerne værdsat Patrón Xo Cafe med en gennemsnitlig score på 4,2 over 5 poeng.

Teknisk fil · Patrón Xo Cafe

Kategori:Kaffelikør (Likør,Destillater)
Producent: The Patrón Spirits Company
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
75cl og 1L
Alkoholvolumen: 35
Land: Mexico

Beskrivelse · The Patrón Spirits Company

Patrón Xo Cafe

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Mørk brun rav.
 • Lugt: Aroma af kaffe, chokolade og vanilje.
 • Smag: tør, let frugtagtig og lidt sød.

PRODUCER: Mønster.

LAND: Mexico.

PRODUKTIONSINFORMATION: For purister af tequila (som ville være mere passende at kalde det maskuline, "den" tequila), Patron XO Cafe Det kan lyde som kætteri. Men den grundlæggende idé er ikke at fordreje denne typiske mexicanske brandy, men give det en anden position i markedet. Produktionsprocessen, i virkeligheden er traditionelle for hver tequila. Hjertet i forskellige agave Weber, er bagning derefter presses. Væsken ekstraheret er fermenteret og derefter destilleret to gange. Ren destillation, på dette tidspunkt, blandes i passende forhold med kaffeekstrakt, reducere indholdet af alkohol og giver samtidig, en farve og en karakteristisk smag. Resultatet er denne dejlige Patron XO, en "tequila og nogle 'lidt kaffe. Ikke for højt alkoholindhold, tørt sted på ganen og, i modsætning til mange kaffe likør, lidt sød, er lækker, når nippede is. Men det er også et uundværligt værktøj til at skabe friske og tørrede pasta ingrediens. Skal bevise i en skål med is, er det ideelt at ledsage enhver form for dessert.

ALCOHOL 35%

The Patrón Spirits Company

Købe Destillater The Patrón Spirits Company:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Patrón Xo Cafe

Vino Premier

Udgivet til09.29

4/5

Patrón Xo Cafe

Tequila Patrón XO Café stammede fra en meget unik blanding detequila XO og naturlig kaffe essens af fine og rene. Denne fine tequila er designet til at være en tequila kaffe, men en kop kaffe likør også sødt. Produceret og mixet i staten Jalisco, Mexico, kendt område for at producere den bedste tequila i verden. Patron XO Cafe er skabt med de meget nøjagtige specifikationer for en destilleri ejes af en lille familie. Ejerne er kendt for at producere nogle af de Agave tequilas højeste kvalitet af sin art. Denne tequila er ideel til at tage kun slurke, nyder de noter og nuancer, der efterhånden descrubren. Alkohol 35% vol. Hvis du er i tvivl, når de køber Tequila Patrón XO Café, kan du kontakte vores sommelier og informere dig uden forpligtelse.

Flere anmeldelser af Patrón Xo Cafe

Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

Patron Xo Cafe

- Patron XO Cafe produceres og blandes i staten Jalisco, Mexico. Jalisco er kendt for at producere den fineste tequila i verden.
- Patron XO Cafe er skabt til meget nøjagtige specifikationer af en lille familieejet destilleri. Ejerne er kendt for at producere nogle af de højeste kvalitet Agave tequilas af deres type.
- Patron XO Cafe stammede fra en meget unik blanding af XO Fin tequila og rene naturlige kaffe essens.
- Patron XO Cafe produceres ved 70 bevis (35% Alc volumenprocent.). Patron XO Cafe blev udtænkt til at være en kop kaffe tequila mere end en overdrevent søde kaffe likør.
- Produktet er blandet for at være "tørre" ikke sød som med de fleste lav bevis kaffe likør. Den højere bevis bringer ud smag af den rene kaffe essens og XO Fin tequila.
- De sukker er holdt på et minimum gør det muligt for produktet, der skal indtages som en cocktail samt en fremragende likør eller ingrediens i madlavning.
- Patron XO Cafe har enorm alsidighed og protektor mener, det er den fineste tequila kaffe likør.
Benoit De Gaulejac

Udgivet til15.01

5 /5

Tequila Patron Xo Cafe

Den bedste kaffe likør i verden, periode!
Vincent Rose

Udgivet til14.50

5 /5

Tequila Patron Xo Cafe

Min sædvanlige tipple så som forventet
Læs flere anmeldelser af Patrón Xo Cafe »

Sammendrag af bedømmelser

(25 visninger)
 • 5 stjerner
  4
 • 4 stjerner
  21
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.2/5

Baseret på 25 kommentarer »