1.077,49kr + 218,48kr Forsendelse (15 - 22 dage)

1.077,49kr/enhed

Forsendelse: 218,48kr (15 - 22 dage) ved Delicat (Spain)

krDu vil modtage 1.84 point for hver, købt enhed

Se flere priser »

Certificeret af ASAC (andalusiske udvalg af økologisk landbrug). præsenterer en ideel, naturlig, uforvrænget, ren smag bare stoppe med at spise i skefulde, perfekt til at opdage den rigdom af nuancer til dette produkt. friskhed og nuancer i farve og smag er flaget af et produkt, der erobrer de mest krævende ganer. i Riofrío (Granada, Spanien), vi producerer en af ​​de bedste kaviar i verden. vide, hvordan foreningen af ​​tid, indsats, tradition, kunst og forskning kan give store resultater. stør Acipenser naccarii næsten uddøde arter, der har formået at komme i fangenskab, er et levende fossil, 250 millioner år gammel; langsomtvoksende kaviar, vi udleder i gennemsnit efter 18 års avlsarbejde, er nuanceret smag og farve. vores kaviar friskhed, som vi garanterer vil gøre disse nuancer forbliver afsløret effekten af ​​konserveringsmiddel, tid, eller for meget salt. silkeblød og bud touch, kan mund individualisere hver korn helt glat. den alvorlige og elegant ganen med en lugt af hav brise, dens retro smag, langtidsholdbare og vil afsløre en antydning af nødder.

Teknisk fil ·

Kategori:Kaviar (Delikatesse,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beskrivelse · Riofrio

Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Certificeret af ASAC (andalusiske udvalg af økologisk landbrug). præsenterer en ideel, naturlig, uforvrænget, ren smag bare stoppe med at spise i skefulde, perfekt til at opdage den rigdom af nuancer til dette produkt.

friskhed og nuancer i farve og smag er flaget af et produkt, der erobrer de mest krævende ganer. i Riofrío (Granada, Spanien), vi producerer en af ​​de bedste kaviar i verden. vide, hvordan foreningen af ​​tid, indsats, tradition, kunst og forskning kan give store resultater.

stør Acipenser naccarii næsten uddøde arter, der har formået at komme i fangenskab, er et levende fossil, 250 millioner år gammel; langsomtvoksende kaviar, vi udleder i gennemsnit efter 18 års avlsarbejde, er nuanceret smag og farve. vores kaviar friskhed, som vi garanterer vil gøre disse nuancer forbliver afsløret effekten af ​​konserveringsmiddel, tid, eller for meget salt.

silkeblød og bud touch, kan mund individualisere hver korn helt glat. den alvorlige og elegant ganen med en lugt af hav brise, dens retro smag, langtidsholdbare og vil afsløre en antydning af nødder.

Riofrio

Købe Gourmet Riofrio:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Udgivet til08.56

5/5

Caviale Riofrío Ecologico Classico 60g

Perfekt
læse fuld

Flere anmeldelser af Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Udgivet til04.53

4/5

Certificeret af den andalusiske Økologisk Landbrug Udvalg (CAAE). Ufarvet, rene, naturlige smag, bedst nydes på egen hånd, i skefulde, perfekt til at udforske de rige nuancer af dette produkt....
læse fuld

Udgivet til04.47

4/5

Caviar de Riofrío Ecológico Clásico 60G

Certificeret af CAAE (andalusiske Økologisk Jordbrug udvalget). Den præsenterer en ideel, naturlig, uforvrænget, ren smag bare stoppe med at spise i skefulde, perfekt til at opdage de rige nuancer...
læse fuld
Læs flere anmeldelser af Caviar Riofrío Ecologic classic 60g »

Sammendrag af bedømmelser

(3 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.3/5

Baseret på 3 kommentarer »

bedste Sælgere Kaviar