Tendenser:

Kaviar

Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

1.084,40kr (Cirka)

Teknisk fil

Kategori:Kaviar (Delikatesse,Gourmet)
Producent: Riofrio
Certificeret af ASAC (andalusiske udvalg af økologisk landbrug). præsenterer en ideel, naturlig, uforvrænget, ren smag bare stoppe med at spise i skefulde, perfekt til at opdage den rigdom af nuancer til dette produkt. friskhed og nuancer i farve og smag er flaget af et produkt, der erobrer de mest krævende ganer. i Riofrío (Granada, Spanien), vi producerer en af ​​de bedste kaviar i verden. vide, hvordan foreningen af ​​tid, indsats, tradition, kunst og forskning kan give store resultater. stør Acipenser naccarii næsten uddøde arter, der har formået at komme i fangenskab, er et levende fossil, 250 millioner år gammel; langsomtvoksende kaviar, vi udleder i gennemsnit efter 18 års avlsarbejde, er nuanceret smag og farve. vores kaviar friskhed, som vi garanterer vil gøre disse nuancer forbliver afsløret effekten af ​​konserveringsmiddel, tid, eller for meget salt. silkeblød og bud touch, kan mund individualisere hver korn helt glat. den alvorlige og elegant ganen med en lugt af hav brise, dens retro smag, langtidsholdbare og vil afsløre en antydning af nødder.

Fremstilling for Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Certificeret af ASAC (andalusiske udvalg af økologisk landbrug). præsenterer en ideel, naturlig, uforvrænget, ren smag bare stoppe med at spise i skefulde, perfekt til at opdage den rigdom af nuancer til dette produkt.

friskhed og nuancer i farve og smag er flaget af et produkt, der erobrer de mest krævende ganer. i Riofrío (Granada, Spanien), vi producerer en af ​​de bedste kaviar i verden. vide, hvordan foreningen af ​​tid, indsats, tradition, kunst og forskning kan give store resultater.

stør Acipenser naccarii næsten uddøde arter, der har formået at komme i fangenskab, er et levende fossil, 250 millioner år gammel; langsomtvoksende kaviar, vi udleder i gennemsnit efter 18 års avlsarbejde, er nuanceret smag og farve. vores kaviar friskhed, som vi garanterer vil gøre disse nuancer forbliver afsløret effekten af ​​konserveringsmiddel, tid, eller for meget salt.

silkeblød og bud touch, kan mund individualisere hver korn helt glat. den alvorlige og elegant ganen med en lugt af hav brise, dens retro smag, langtidsholdbare og vil afsløre en antydning af nødder.

Se mere

Bedømmelser af Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

4.3

3 kundebedømmelser
 • 5
  1
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Caviar Riofrío Ecologic classic 60g:Sats Caviar Riofrío Ecologic classic 60g:

Andre produkter fra samme mærke