48,67kr + 218,48kr Forsendelse (15 - 22 dage)

48,67kr/enhed

Forsendelse: 218,48kr (15 - 22 dage) ved Delicat (Spain)

krDu vil modtage 0.08 point for hver, købt enhed

Køb Se flere priser »

Ris - hårdføre og sunde - har næret os siden stenalderen. Ud over massemarkedet RISER, er der også sjældne rissorter, der indtil nu er forblevet relativt ukendt i Vesten. Lotao har genopdaget disse sjældne rices, og har bragt disse sjældne fund til en udvalgt gruppe af kræsne kendere i Vesten. Ris specialiteter er eksotiske souvenirs fra vores søgen efter den bedste ris har at tilbyde. De er skatte fra fremmede kulturer, skjulte kulinariske hemmeligheder fra fortiden; de typiske den menneskelige erfaring, og bekræfter den sandhed, der er ris: hemmeligheden bag den lille ris-kernen til at forbinde originale ideer af menneskets liv på jorden.

Teknisk fil ·

Kategori:Konserves (Delikatesse,Gourmet)
Producent: Lotao

Beskrivelse · Lotao

Glam Wedding Pink Ecológico 300Gr

Ris - hårdføre og sunde - har næret os siden stenalderen. Ud over massemarkedet RISER, er der også sjældne rissorter, der indtil nu er forblevet relativt ukendt i Vesten.

Lotao har genopdaget disse sjældne rices, og har bragt disse sjældne fund til en udvalgt gruppe af kræsne kendere i Vesten. Ris specialiteter er eksotiske souvenirs fra vores søgen efter den bedste ris har at tilbyde. De er skatte fra fremmede kulturer, skjulte kulinariske hemmeligheder fra fortiden; de typiske den menneskelige erfaring, og bekræfter den sandhed, der er ris: hemmeligheden bag den lille ris-kernen til at forbinde originale ideer af menneskets liv på jorden.

Lotao

Købe Gourmet Lotao:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Glam Wedding Pink Ecológico 300Gr

Udgivet til04.39

4/5

Glam Wedding Pink Organic 300G

Vores seneste kreation handler om den skøre Bollywood bryllup. Risen er berømt for sin delikate frugtagtige duft. Det er kornet og lidt klistret på samme tid. Dette gør Glam Wedding Pink perfekt egnet til risotto, paella, gryderetter, supper, gryderetter og røre-frites.

Hvordan til at...
læse fuld

Flere anmeldelser af Glam Wedding Pink Ecológico 300Gr

Udgivet til13.01

4/5

PRODUKT BESKRIVELSE:
- En pakke med 300 g lyserød ris Glam Wedding Pink Eco.
- Denne ris er berømt for sin delikate frugtagtige duft som følge af naturlige aromatiske essenser af orangeblomst og...
læse fuld
Læs flere anmeldelser af Glam Wedding Pink Ecológico 300Gr »

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

bedste Sælgere Konserves