Royal Pearl Black Ecológico 300Gr

Lotao (Konserves)

46,80kr (Cirka)

Kunne købe Royal Pearl Black Ecológico 300Gr på dette tidspunkt.

Ris - hårdføre og sunde - har næret os siden stenalderen. Ud over massemarkedet RISER, er der også sjældne rissorter, der indtil nu er forblevet relativt ukendt i Vesten. Lotao har genopdaget disse sjældne rices, og har bragt disse sjældne fund til en udvalgt gruppe af kræsne kendere i Vesten.... læse fuld »

Teknisk fil ·

Kategori:Konserves (Delikatesse,Gourmet)
Producent: Lotao

Beskrivelse · Lotao

Royal Pearl Black Ecológico 300Gr

Ris - hårdføre og sunde - har næret os siden stenalderen. Ud over massemarkedet RISER, er der også sjældne rissorter, der indtil nu er forblevet relativt ukendt i Vesten.

Lotao har genopdaget disse sjældne rices, og har bragt disse sjældne fund til en udvalgt gruppe af kræsne kendere i Vesten. Ris specialiteter er eksotiske souvenirs fra vores søgen efter den bedste ris har at tilbyde. De er skatte fra fremmede kulturer, skjulte kulinariske hemmeligheder fra fortiden; de typiske den menneskelige erfaring, og bekræfter den sandhed, der er ris: hemmeligheden bag den lille ris-kernen til at forbinde originale ideer af menneskets liv på jorden.

Lotao

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Royal Pearl Black Ecológico 300Gr

Deli.cat

Udgivet til04.39

4/5

Royal Pearl Black Organic 300G

Det var den forbudte ris af mange kinesiske dynastier, de mest sjældne, og - som vi kender i dag - den højeste i protein: Royal Pearl Black, den stærke ris.

Flere anmeldelser af Royal Pearl Black Ecológico 300Gr

Bertha Hvid

Udgivet til13.01

4 /5

PRODUKT BESKRIVELSE:
- En pakke med 300 g sorte ris økologisk Peral Royal Black.
PRODUCER: Lotao.

YDERLIGERE INFORMATION:
- Oprindelse: Kina.
- Det hele korn sorte ris har længe været realm af de kinesiske dynastier, da man mente, at befriende energier, der var den eksklusive ejendom af kejseren.
- Tips til madlavning ris:
- Skyl kortvarigt ris. Kombiner ris med dobbelt så meget vand og lad det simre. Simre i 40 minutter og derefter lade det pustes. Resultatet er et luftigt ris, der forbliver fast at bide og udmærker sig ved en nøddeagtig aroma og naturligt.
- Serveringsforslag:
- En vidunderlig akkompagnement til kødretter rigelige jagt og velsmagende fisk præparater base, men er lige så velegnet til en ledende rolle, for eksempel i en kold salat.

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

bedste Sælgere Konserves