Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde
Tendenser:

Lambrusco

Cantine Ceci Lambrusco Rosso Emilia Otello Nero di Ceci 2017

75cl

Cantine Ceci Lambrusco Rosso Emilia Otello Nero di Ceci 2017

78,23kr 58,91kr
58,91kr 78,23kr
Butik: Etilika DK (Italy) Forventet levering: 4 dage
Leveringsomkostninger: 96,94kr

-25%

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2017
Betegnelse:Lambrusco (Emilia-Romagna, Italien)
Kælder: Cantine Ceci
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Cantine Ceci er udvikkleren af denen Cantine Ceci Lambrusco Rosso Emilia Otello Nero di Ceci 2017 (58,91kr), en vine rød af DO Lambrusco med de bedste drue klynger fra 2017. 4 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Cantine Ceci Lambrusco Rosso Emilia Otello Nero di Ceci 2017 ifølge Drinks&Co brugere.

Beskrivelse af Cantine Ceci Lambrusco Rosso Emilia Otello Nero di Ceci 2017

Cantine Ceci Lambrusco Rosso Emilia Otello Nero di Ceci 2017

SMAGSNOTATER:

  • Syn: Det er et innovativt vin med en meget mørk farve.
  • Næse: Lugtesansen billede er fængslende parfume åbner med violet, frisk og duftende dufte af sort, jordbær, hindbær og solbær bær små.
  • Mund: Den tår er behagelige med en rig frugtagtig blødhed, bakket op af en surhedsgrad i live. Garvesyre er elegante og endnu mere sart i munden af ​​den lille rest af sukker, hvilket giver vinen en perfekt balance.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Lambrusco (Emilia-Romagna, Italien).

VINGÅRD: Cantine Ceci.

GRAPE: 100% Lambrusco Maestri.

ALDRING: Vinen lagres i rustfrit stål, for at bevare intakt den karakteristiske frugtagtig aroma af druerne.

VINPRODUCERING: Høsten foregår i begyndelsen af ​​oktober. Druerne underkastes en kold udblødning ved lav temperatur i 5-7 dage, for at ekstrahere alle smags- og aromakomponenter.

PARRING: går godt med de typiske retter fra det lokale køkken ved bordet pølser og salami, pastaretter med kødsovs og kogt kød med en delikat smag.

TEMPERATUR: 12-14 ° C

ALKOHOL: 11%

Se mere

Vingården

Cantine Ceci

Cantine Ceci

Det var i 1938, da Otello Ceci, en velkendt krovært i den tågede nederste del af Parma, lykkedes det i sin lille trattoria en gæst gik "skøre" for den meget mørke Lambrusco serveres i skåle. År efter år, at vidunderlige ritual vin-presning i oktober blev hans "job", og at hans børn, så meget, at de næsten 400 bedste vinproducenter i området konkurrerede i at sælge ham deres bedste høst. Den store forskning til innovation placerer Cantina Ceci på de øverste niveauer af kvalitet og emballage i den pragtfulde panorama af italiensk vin-branchen.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Cantine Ceci Lambrusco Rosso Emilia Otello Nero di Ceci 2017

4

1 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Cantine Ceci Lambrusco Rosso Emilia Otello Nero di Ceci 2017:Sats Cantine Ceci Lambrusco Rosso Emilia Otello Nero di Ceci 2017:

4 /5

Denna Cantine Ceci Lambrusco Rosso Emilia Otello Nero di Ceci verkar vara låglagrad. En något kladdig lukt.Tätare än normalt.
Jag tog den på en grill.
Jag hittade det med min bästa vän.
Se mere
,

4 /5

Tive o prazer de o beber com um churrasco a acompanhar. Bebi sozinho.
Vermelho cereja. Cheira bem, a alcaçuz e violeta. Senti um sabor a framboesa.
Se mere
,

4 /5

Aromaer av bringebær. Jeg vet ikke om dette 2017 var vin eller vann:).
En vin for hver dag.
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård