Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde

Din konto er nu klar til brug.

Dine data er blevet gemt

Lambrusco

Cantine Ceci Otello Nerodilambrusco Edizione 1813

75cl

GR2Gambero Rosso

Cantine Ceci Otello Nerodilambrusco Edizione 1813

101,30kr 66,65kr
66,65kr 101,30kr
Butik: Etilika DK (Italy) Priser i andre butikker Forventet levering: 4 dage (arbejdsdage)
Leveringsomkostninger: 96,94kr

-34%

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Betegnelse:Lambrusco (Emilia-Romagna, Italien)
Kælder: Cantine Ceci
Volumen : 75cl
Vindruer : Lambrusco, Lambrusco Maestri
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 11
Cantine Ceci Otello Nerodilambrusco Edizione 1813 (66,65kr) er en vine rød af Lambrusco produseret af Cantine Ceci men udvalgte druer fra lambrusco maestri og lambrusco og med 11 grader alkohol. En god ide at ledsage til dette Cantine Ceci Otello Nerodilambrusco Edizione 1813 er svin og iberisk skinke. På Drinks&Co har brugerne værdsat Cantine Ceci Otello Nerodilambrusco Edizione 1813 med en gennemsnitlig score på 4 over 5 poeng.

Beskrivelse

Cantine Ceci Otello Nerodilambrusco Edizione 1813 (Lambrusco og Lambrusco Maestri)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: Vist i lyse rødt glas.
  • Næse: Næsen udtrykker muntre toner af jordbær, brombær og hindbær med antydninger af alpeviol, mynte, lakrids, underskov, kanel.
  • Mund: Blødhed kuvert slurk, tyk, cremet og frugtagtig. Intens, blød og rund, det har en stor balance takket være en behagelig kølighed og aldrig aggressiv tannin.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Lambrusco, Italien.

VINGÅRD: Vingård Cantine Ceci.

GRAPE: Lambrusco Maestri.

ALDRING: Det er ældet i skind til 5 til 7 dage.

FREMSTILLING: Dens druer forberedelse udvælges manuelt ved optimal modenhed. Druer underkastes en styret temperatur udblødning i deres skind i 5-7 dage.

PARRING: Perfekt til Parmesan køkken bedst, tilbud uventede med mange italienske og internationale retter kombinationer. Det går godt med tørret kød såsom skinke eller salami Parma Feline gengæld perfekt afbalanceret pasta eller fyldt kogt æg.

TEMPERATUR: 12-14º C

ALKOHOL: 11%

Se mere

Sådan serveres den

Serveringstemperatur

8-10

Sammenligning

Forretter / AppetizersSkinke og pølserkødIberisk skinkeSvin

Vingården

Cantine Ceci

Cantine Ceci

Det var i 1938, da Otello Ceci, en velkendt krovært i den tågede nederste del af Parma, lykkedes det i sin lille trattoria en gæst gik "skøre" for den meget mørke Lambrusco serveres i skåle. År efter år, at vidunderlige ritual vin-presning i oktober blev hans "job", og at hans børn, så meget, at de næsten 400 bedste vinproducenter i området konkurrerede i at sælge ham deres bedste høst. Den store forskning til innovation placerer Cantina Ceci på de øverste niveauer af kvalitet og emballage i den pragtfulde panorama af italiensk vin-branchen.

Flere oplysninger om vingården

Point og præmier

GR2Gambero Rosso 2014 Bronze - International Wine & Spirit Competition2014 Bronze - International Wine Challenge

Bedømmelser af Cantine Ceci Otello Nerodilambrusco Edizione 1813

12 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    12
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Cantine Ceci Otello Nerodilambrusco Edizione 1813:Sats Cantine Ceci Otello Nerodilambrusco Edizione 1813:

5/5

Topwijn!
Se mere,

Otello NeroDiLambrusco Rosso

4.5 /5

mycket gott vin, dricks kallt : -)
Se mere
,

Ceci Otello Nero Di Lambrusco

5 /5

ausgezeichnet
Se mere
,

Ceci Otello Nero Di Lambrusco IGT

5 /5

ein Traum, exzellenter Geschmack
Se mere
,

Ceci Otello Nero Di Lambrusco IGT

Andre produkter fra samme vingård