Tendenser:

Lambrusco

Otello NeroDiLambrusco Rosso

75cl

GR2Gambero Rosso

Otello NeroDiLambrusco Rosso

79,21kr
79,21kr
Butik: Xtrawine DK (Italy) Forventet levering: 4 - 7 dage
Leveringsomkostninger: 147,27kr

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Andre Årgange: andre årgange
Betegnelse:Lambrusco (Emilia-Romagna, Italien)
Kælder: Cantine Ceci
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Lambrusco Maestri (100%), Lambrusco
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 11,5
Cantine Ceci præsenterer vi denne Otello NeroDiLambrusco Rosso (79,21kr), en vine rød af DO Lambrusco hvis utvalgte duer indeholler lambrusco og lambrusco maestri og hvid alkohol gradueringen er på 11,5. Otello NeroDiLambrusco Rosso kan du ledsages af iberisk skinke og svin. Brugerne af Drinks&Co validerer Otello NeroDiLambrusco Rosso med 4,2 med 5 poeng.

Beskrivelse af Otello NeroDiLambrusco Rosso

Otello NeroDiLambrusco Rosso (Lambrusco Maestri og Lambrusco)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: lyse rødt rubin med violette nuancer. kompakt og vedholdende skum.
  • Næse: Aromas af bær sorte bær med en blomstret touch.
  • Mund: frisk, rundt og rundt, tilstedeværelsen af ​​tanniner godt afbalanceret.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Lambrusco

VINSTOKKE: grundlagt i 1938, vingården producerer Ceci Otello NeroDiLambrusco Rosso med drue vinmarker Lambrusco egenskaber strækker sig langs toppen af ​​Appenninerne Hills Parma. I øjeblikket er virksomheden i stand til at producere omkring 1 millioner flasker om året.

GRAPE: 100% Lambrusco Maestri.

LAGRING: Vin er ikke egnet til ældning.

FREMSTILLING: På producenten Alessandro Ceci designe omhyggeligt alle aspekter af denne mousserende vin ifølge Martinotti metoden (også kendt som Charmat). Druer høstes i begyndelsen af ​​oktober, og videresendes straks til vingården for stilk og derefter forsigtigt presset. Dernæst mosten blev efterladt UDBLOEDNINGSVAESKE omkring 7 dage i skind, ved en lav temperatur. Efter den første fermentering en anden gæring indledt i en autoklave, og derefter at blive aftappet. Den Otello NeroDiLambrusco Rosso er blevet tildelt guldmedalje ved International Wine Competition Vinitaly 2015 og var den første Lambrusco ydes af den italienske Sommelier. Det bør serveres i glas med halvt åbne.

PARRING: Fremragende med tørret kød, passer perfekt til kødretter og pasta.

TEMPERATUR: 8-10 ° C

ALKOHOLISK: 11%

Se mere

Sådan serveres den

Vingården

Cantine Ceci

Cantine Ceci

Det var i 1938, da Otello Ceci, en velkendt krovært i den tågede nederste del af Parma, lykkedes det i sin lille trattoria en gæst gik "skøre" for den meget mørke Lambrusco serveres i skåle. År efter år, at vidunderlige ritual vin-presning i oktober blev hans "job", og at hans børn, så meget, at de næsten 400 bedste vinproducenter i området konkurrerede i at sælge ham deres bedste høst. Den store forskning til innovation placerer Cantina Ceci på de øverste niveauer af kvalitet og emballage i den pragtfulde panorama af italiensk vin-branchen.

Flere oplysninger om vingården

Point og præmier

GR2Gambero Rosso 2014 Bronze - International Wine & Spirit Competition2014 Bronze - International Wine Challenge

Bedømmelser af Otello NeroDiLambrusco Rosso

4.2

20 kundebedømmelser
  • 5
    8
  • 4
    11
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Otello NeroDiLambrusco Rosso:Sats Otello NeroDiLambrusco Rosso:

5/5

Top vin!
Se mere,

Otello NeroDiLambrusco Rosso

5 /5

fremragende
Se mere
,

Ceci Otello Nero Di Lambrusco IGT

5 /5

en drøm, fremragende smag
Se mere
,

Ceci Otello Nero Di Lambrusco IGT

4.5 /5

meget god vin, drikke koldt: -)
Se mere
,

Ceci Otello Nero Di Lambrusco

Se mere

Andre produkter fra samme vingård