Otello NeroDiLambrusco Rosso

Cantine Ceci (Lambrusco)

GR2

69,34kr + 140,40kr Forsendelse (5 - 12 dage)

416,05kr + 171,60kr Forsendelse (5 - 12 dage)

832,10kr + 249,60kr Forsendelse (5 - 12 dage)

69,34kr/enhed

Forsendelse: Passione Vino DK (Italy)

kr Du vil modtage 0.12 point for hver, købt enhed

Se flere priserOcultar preços

Fra hånden til Cantine Ceci kommer denne Otello NeroDiLambrusco Rosso (69,34kr). Det er en vine rød af Lambrusco med kaste fra lambrusco og lambrusco maestri og med 11,5 alkohol. Få mest ud af denne Otello NeroDiLambrusco Rosso med iberisk skinke og svin. 4,2 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Otello NeroDiLambrusco Rosso i Drinks&Co.

Teknisk fil · Otello NeroDiLambrusco Rosso

Vintype: Vin rød
Andre Årgange: Se
Betegnelse:Lambrusco (Emilia-Romagna,Italien)
Kælder: Cantine Ceci
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Score: GR2
Vindruer : Lambrusco Maestri (100%), Lambrusco
Parring : kødForretter / AppetizersSkinke og pølserSvinIberisk skinke
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 11,5
Priser: 2014 Bronze - International Wine & Spirit Competition
2014 Bronze - International Wine Challenge
Serveringstemperatur: 8-10
Se mere »

Beskrivelse · Cantine Ceci

Otello NeroDiLambrusco Rosso (Lambrusco Maestri og Lambrusco)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: lyse rødt rubin med violette nuancer. kompakt og vedholdende skum.
  • Næse: Aromas af bær sorte bær med en blomstret touch.
  • Mund: frisk, rundt og rundt, tilstedeværelsen af ​​tanniner godt afbalanceret.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Lambrusco

VINSTOKKE: grundlagt i 1938, vingården producerer Ceci Otello NeroDiLambrusco Rosso med drue vinmarker Lambrusco egenskaber strækker sig langs toppen af ​​Appenninerne Hills Parma. I øjeblikket er virksomheden i stand til at producere omkring 1 millioner flasker om året.

GRAPE: 100% Lambrusco Maestri.

LAGRING: Vin er ikke egnet til ældning.

FREMSTILLING: På producenten Alessandro Ceci designe omhyggeligt alle aspekter af denne mousserende vin ifølge Martinotti metoden (også kendt som Charmat). Druer høstes i begyndelsen af ​​oktober, og videresendes straks til vingården for stilk og derefter forsigtigt presset. Dernæst mosten blev efterladt UDBLOEDNINGSVAESKE omkring 7 dage i skind, ved en lav temperatur. Efter den første fermentering en anden gæring indledt i en autoklave, og derefter at blive aftappet. Den Otello NeroDiLambrusco Rosso er blevet tildelt guldmedalje ved International Wine Competition Vinitaly 2015 og var den første Lambrusco ydes af den italienske Sommelier. Det bør serveres i glas med halvt åbne.

PARRING: Fremragende med tørret kød, passer perfekt til kødretter og pasta.

TEMPERATUR: 8-10 ° C

ALKOHOLISK: 11%

Cantine Ceci

Det var i 1938, da Otello Ceci, en velkendt krovært i den tågede nederste del af Parma, lykkedes det i sin lille trattoria en gæst gik "skøre" for den meget mørke Lambrusco serveres i skåle. År efter år, at vidunderlige ritual vin-presning i oktober blev hans "job", og at hans børn, så meget, at...

Købe Vine Cantine Ceci:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Otello NeroDiLambrusco Rosso

Barbara Meppelink

Udgivet til09.24

5/5

Otello NeroDiLambrusco Rosso

Top vin!

Flere anmeldelser af Otello NeroDiLambrusco Rosso

Anonym

Udgivet til07.21

5 /5

Ceci Otello Nero Di Lambrusco IGT

fremragende
Torsten Elwert

Udgivet til15.46

5 /5

Ceci Otello Nero Di Lambrusco IGT

en drøm, fremragende smag
Roger Olofsson Olofsson

Udgivet til10.36

4.5 /5

Ceci Otello Nero Di Lambrusco

meget god vin, drikke koldt: -)
Læs flere anmeldelser af Otello NeroDiLambrusco Rosso »

Sammendrag af bedømmelser

(20 visninger)
  • 5 stjerner
    8
  • 4 stjerner
    11
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.2/5

Baseret på 20 kommentarer »

bedste Sælgere Lambrusco