• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Mentzendorff Kummel 50cl

Mentzendorff (Likør)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

1.739,09kr + 116,45kr Forsendelse (7 dage)

289,85kr/enhed

Sælges i pakker med 6 styk

Forsendelse: Blanco & Gomez Wine Merchants UK (United Kingdom)

kr Du vil modtage 2.97 point for hver, købt enhed

Mentzendorff er udvikleren af denne Mentzendorff Kummel 50cl (1.739,09kr), en drikke fra kategorien likør oprindeligt fra Frankrig med 38 alkoholindhold.

Teknisk fil · Mentzendorff Kummel

Kategori:Likør (Destillater)
Producent: Mentzendorff
Volumen : 50cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 38
Land: Frankrig

Beskrivelse · Mentzendorff

Mentzendorff Kummel 50cl

SMAGSNOTATER:

 • Farve: krystalklar.
 • Lugt: kraftig aroma og høj anis, spidskommen og antydninger af appelsinskal.
 • Smag: sød, smag af kommen og hvid peber, lakrids noter dvælende finish med en stor balance mellem sødme og krydderi.

PRODUCER: Distillerie Combier.

LAND: Frankrig.

DETALJER OM BEHANDLING: kommen frø placeres i tanke med naturlig alkohol af sukkerroer. Pot stills opvarmes med damp i 7 timer og dampen passerer under 152 ° C stills til 7 bar tryk. Ved denne temperatur alembic tager stadig 20 minutter til at begynde at koge. Når destillatet passerer gennem kølerørene opsamles i inerte bøtter og derefter destilleret to gange for at producere exceptionel klarhed af smag. Under den første destillation, hjerter og haler bevares imidlertid ustabile hoveder elimineret. Hjerter og haler udsættes sammen til en anden destillation kun hjerter opsamles. Denne klare og stabile flydende estransferido til rustfri ståltanke, hvor det er blandet med sukker og reduceres til 38% i vand med ioniseret vand. Forbliver i disse tanke til 2 måneder før aftapning. Det skylles derefter med en neutral alkohol, fyldes og forsegles med voks hånd.

ALKOHOL: 38%

Mentzendorff

Købe Destillater Mentzendorff:

Flere anmeldelser af Mentzendorff Kummel 50cl

Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

- Mentzendorff Kummel har siden 1823 oplevet en bemærkelsesværdig historie.
- Det hele starter og drejede om en gammel herregård, kaldet Allasch, i Livonia cirka 40 km fra Østersøen Havn Riga.
- De Barons videregivet gammel familie opskrift hvorefter de gjorde til glæde for deres venner en Kummel likør kaldet Allasch Kummel. En eksportvirksomhd i Riga, der hedder "Mentzendorff" foreslog at de Barons at de bør gøre det Kummel til eksport. Andre europæiske likør producenter begyndte at efterligne likør og nøje kopieret etiketten, uden at lykkes dog at matche den ægte 'finesse' af den oprindelige Mentzendorff Kummel.
- Nowdays er Allasch Kummel kendt under Mentzendorff Kummel. Det er produceret i Saumur, i Frankrig, som den ældste destilleri i Loire-dalen, Combier destilleri som blev grundlagt i 1834.
- Lucas Bols menes at have produceret den første Kummel i 1570'erne, omkring det tidspunkt, han begyndte at lave gin. Fremstillet ved hjælp af spidskommen, en slægtning til den kommen frø, og de brændende kvaliteter dette krydderi bringer til madlavning giver en ekstra kant. Efter at have sin oprindelse i regionen, har Kummel produktion stukket stædigt til Nordvesteuropa og gennem de baltiske lande og til Skandinavien.
- "Hvis dine gæster nægter at forlade, trække proppen op en storslået magnum Mentzendorff Kummel Dette vil lette fordøjelsen af ​​selv de hjerteligste måltider og samtidig holde gang i festen på ubestemt tid." Johnny Ray The Telegraph 29. november 2008.

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0

bedste Sælgere Likør