Zuidam de Chocolat

Zuidam Distillers (Likør)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

144,22kr + 48,75kr Forsendelse (5 - 7 dage)

144,22kr/enhed

Forsendelse: Luxurious Drinks (Netherlands) Gratis Levering fra 3.900,00kr

kr Du vil modtage 0.25 point for hver, købt enhed

Se alle produkter i Luxurious Drinks

Zuidam Distillers er skaberen af Zuidam de Chocolat (144,22kr), en drikke fra kategorien likør produceret i Holland som har en alkoholindhold på 24. Drinks&Co brugere bedømmer Zuidam de Chocolat med 4 med 5 poeng.

Teknisk fil · Zuidam de Chocolat

Kategori:Likør (Destillater)
Producent: Zuidam Distillers
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 24
Land: Holland

Beskrivelse · Zuidam Distillers

Zuidam de Chocolat

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Zuidam Chocolat har en mørk farve.
 • Aroma: krydret aroma med noter af vanille og kakao.
 • Mund: Smagen af ​​chokolade, søde noter.

OPLYSNINGER OM UDVIKLING: Dette Chocolat likør er lavet af kakaobønner udblødt i alkohol. Over en periode på flere måneder alkohol opløser smag kakaobønner. Efter omkring 8 måneder, ekstrakten skilles fra kakaobønner. Den er kombineret med et ekstrakt af Bourbon vaniljestænger, sukker og cognac. Vi bruger en væsentlig højere mængde af kakaobønner at opnå den rige smag af mørk chokolade. En spiritus for dem der elsker chokolade.

Land: Holland

Zuidam Distillers

Købe Destillater Zuidam Distillers:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Zuidam de Chocolat

Udgivet til12.41

4/5

Zuidam Chocolate Liqueur

Lavet til en hemmelig opskrift denne hollandske likør er produceret af Gin & vodkaproducenter Zuidam. Zuidam chokolade likør er lavet ved hjælp madagaskiske kakao og vanilje, der blandes og ældet med alkohol i 9 måneder.

Flere anmeldelser af Zuidam de Chocolat

Udgivet til04.58

4 /5

Zuidam Distillers stadig skaber deres produkter i den traditionelle håndværksmæssige måde. Alle ingredienser er 100% naturlige og er nøje udvalgt og forarbejdet til de smukkeste produkter i vores familie ejet og køre destilleri. Alle opskrifter er designet af far Fred og søn Patrick van Zuidam.Painting Med Flavors er Art.The samme omhu og opmærksomhed, som vi skaber vores ånd, vi også give for emballage til vores store udvalg af products.We håber at du vil nyde vores produkter som vi har nydt at skabe dem for dig.
Zuidam Likør foregår stadig i den traditionelle håndværksmæssige måde. Alle ingredienser er udvalgt og forarbejdet til de smukkeste produkter i vores familie ejet og køre destilleri. Alle opskrifter er designet af far Fred og søn Patrick van Zuidam. Vi håber, at du vil nyde vores produkter, som vi har nydt at skabe dem for you.Next til standard sortiment af 22 varianter af likører vi producerer specialiteter. Et af vores specialer er honning Whisky Liqueur, som er en af ​​de første opskrifter designet af Patrick van Zuidam. Den Inspiration likør er en anden meget speciel likør designet i de tidlige dage af destilleriet ved far Fred van Zuidam og genoplivet i 2000 af sønnen Patrick. Den Karamel Drøm likør er en særlig cremet glæde, fremstillet af de fineste frisk fløde mejeri og ægte vanilje og karamel.

Udgivet til05.06

4 /5

Zuidam Liqueur de Chocolat 0,7l 24,0% alkohol.

Sammendrag af bedømmelser

(3 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 3 kommentarer »

bedste Sælgere Likør