Tendenser:

Holland

Zuidam Inspiration

70cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Kategori:Likør (Destillater)
Producent: Zuidam Distillers
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
50cl og 200ml
Land: Holland
Zuidam Distillers er produsenten af Zuidam Inspiration (160,92kr), en drikke fra kategorien likør fra Holland. Drinks&Co samfund validerer Zuidam Inspiration med 4 5 poeng.

Beskrivelse af Zuidam Inspiration

Zuidam Inspiration

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Inspiration Zuidam præsenterer en gylden farve.
 • Aroma: Aroma af orange, urter og Madagaskar vanilje.
 • Mund: citrus og naturlægemidler varianter.

OPLYSNINGER OM UDVIKLING: Inspiration er en likør lavet af destillerier og Zuidam er krydret med appelsin, urter og Madagaskar vanilje.

Land: Holland

Se mere

Bedømmelser af Zuidam Inspiration

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Zuidam Inspiration:Sats Zuidam Inspiration:

4 /5

Zuidam Distillers stadig skaber deres produkter i den traditionelle håndværksmæssige måde. Alle ingredienser er 100% naturlige og er nøje udvalgt og forarbejdet til de smukkeste produkter i vores familie ejet og køre destilleri. Alle opskrifter er designet af far Fred og søn Patrick van Zuidam.Painting Med Flavors er Art.The samme omhu og opmærksomhed, som vi skaber vores ånd, vi også give for emballage til vores store udvalg af products.We håber at du vil nyde vores produkter som vi har nydt at skabe dem for dig.
Zuidam Likør foregår stadig i den traditionelle håndværksmæssige måde. Alle ingredienser er udvalgt og forarbejdet til de smukkeste produkter i vores familie ejet og køre destilleri. Alle opskrifter er designet af far Fred og søn Patrick van Zuidam. Vi håber, at du vil nyde vores produkter, som vi har nydt at skabe dem for you.Next til standard sortiment af 22 varianter af likører vi producerer specialiteter. Et af vores specialer er honning Whisky Liqueur, som er en af ​​de første opskrifter designet af Patrick van Zuidam. Den Inspiration likør er en anden meget speciel likør designet i de tidlige dage af destilleriet ved far Fred van Zuidam og genoplivet i 2000 af sønnen Patrick. Den Karamel Drøm likør er en særlig cremet glæde, fremstillet af de fineste frisk fløde mejeri og ægte vanilje og karamel.
Se mere
,

4 /5

Zuidam Inspiration Liqueur 700 ml er en likør fra mærket Zuidam finde sin oprindelse i Holland
Se mere
,

Andre produkter fra samme destilleri