Tendenser:

Lisbon

Cerejeiras 2018

75cl Størrelse

34,15kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2018 andre årgange
2017 og 2016
Betegnelse:Lisbon (Portugal)
Kælder: Companhia Agricola do Sanguinhal
Volumen : 75cl
Vindruer : Aragonêz, Touriga Nacional
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Companhia Agricola do Sanguinhal har skabt denne Cerejeiras 2018 , en vine rød med Lisbon hvis udvalgte tilføyet touriga nacional og aragonêz fra 2018 og med 13 alkohol prosent. Ifølge Drinks&Co brugere, er en fortjener den en validering på 4 5 poeng.

Fremstilling for Cerejeiras 2018

Cerejeiras 2018 (Aragonêz og Touriga Nacional)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Rubinrød.
 • Næse: røde frugter (kirsebær) med krydrede noter.
 • Mund: godt afbalanceret. God buket. Frugtagtig.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Lisbon

VINGÅRD: Companhia Agricola gøre Sanguinhal. Landbrugs Do Sanguinhal Virksomheden blev grundlagt i 1926 af Abel Pereira da Fonseca. Virksomheden har 3 villaer: Quinta do Sanguinhal, Quinta das Cerejeiras og Quinta de S. Francisco. De er de tre mest præcist i afgrænsningen af ​​Obidos region i vin regionen Lissabon. Alle tre er underlagt mikroklimaet af Montejunto og Atlanterhavet. Vinene er karakteriseret ved den unikke klima og har den friskhed, balance og entydighed. Cerejeiras 2018, derfor er det en vin i regionen af ​​Lissabon.Vinmarkerne i Quinta das Cerejeiras er plantet på blide skråninger af lehmsandigem jorden og i syd med hvid (Arinto, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Fernão Pires) og røde sorter (Castelao, Touriga Nacional, Aragonez og Syrah) plantet.Vinene i dette selskab har modtaget adskillige priser.

Quinta das Cerejeiras i, i centrum af Bombarral, kan du besøge huset, hvor Abel Pereira da Fonseca, grundlæggeren af ​​virksomheden.

GRAPE: Aragonez, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot.

LAGRING: 6 til 8 måneders lagring i rustfri ståltanke.

UDVIKLING: Druerne er håndplukket. De er helt de-stammede og knuses let og derpå dekanteret over i ståltanke. Her er most fermenteres i 10 dage ved en kontrolleret temperatur på 25-27 ° C.

PARRING: ost, rødt kød, vildt og pasta.

TEMPERATUR: 16-18 ° C

Alkohol: 13%

Se mere

Vingården

Companhia Agricola do Sanguinhal

Companhia Agricola do Sanguinhal

Companhia Agrícola do Sanguinhal blev grundlagt i 1926 af Abel Pereira da Fonseca for at styre ejendommene i Bombarral.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Cerejeiras 2018

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Cerejeiras 2018:Sats Cerejeiras 2018:

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Rubinrød.Næse: røde frugter (kirsebær) med krydrede noter.Mund: godt afbalanceret. God buket. Frugtagtig.OPRINDELSESBETEGNELSE: LisbonVINGÅRD: Companhia Agricola gøre Sanguinhal. Landbrugs Do Sanguinhal Virksomheden blev grundlagt i 1926 af Abel Pereira da Fonseca. Virksomheden har 3 villaer: Quinta do Sanguinhal, Quinta das Cerejeiras og Quinta de S. Francisco. De er de tre mest præcist i afgrænsningen af ​​Obidos region i vin regionen Lissabon. Alle tre er underlagt mikroklimaet af Montejunto og Atlanterhavet. Vinene er karakteriseret ved den unikke klima og har den friskhed, balance og entydighed. Cerejeiras 2018, derfor er det en vin i regionen af ​​Lissabon.Vinmarkerne i Quinta das Cerejeiras er plantet på blide skråninger af lehmsandigem jorden og i syd med hvid (Arinto, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Fernão Pires) og røde sorter (Castelao, Touriga Nacional, Aragonez og Syrah) plantet.Vinene i dette selskab har modtaget adskillige priser.Quinta das Cerejeiras i, i centrum af Bombarral, kan du besøge huset, hvor Abel Pereira da Fonseca, grundlæggeren af ​​virksomheden.GRAPE: Aragonez, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot.LAGRING: 6 til 8 måneders lagring i rustfri ståltanke.UDVIKLING: Druerne er håndplukket. De er helt de-stammede og knuses let og derpå dekanteret over i ståltanke. Her er most fermenteres i 10 dage ved en kontrolleret temperatur på 25-27 ° C.PARRING: ost, rødt kød, vildt og pasta.TEMPERATUR: 16-18 ° CAlkohol: 13%
Se mere
,

4 /5

Jeg gav det til min chef.
Rød med lilla kanter. Rico lugt af træ ( cedertræ ). Sandheden er, at jeg fandt en speciel smag.
Den bedste vin til en gryderet af fisk, såsom tun.
Se mere
,