Ktima Biblia Chora White 2018

Biblia Chora (Macedonia - Greece)

81,90kr (Cirka)

Kunne købe Ktima Biblia Chora White 2018 på dette tidspunkt.

Biblia Chora er producenten af denne Ktima Biblia Chora White 2018 , en vine hvid med DO Macedonia - Greece baseret på sauvignon blanc klynger fra 2018 hvis alkohol graden er på 13. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Ktima Biblia Chora White 2018 i Drinks&Co.

Teknisk fil · Ktima Biblia Chora White

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2018 andre årgange
2019, 2017 og 2016
Betegnelse:Macedonia - Greece (Grækenland)
Kælder: Biblia Chora
Volumen : 75cl
Vindruer : Sauvignon Blanc
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13

Beskrivelse · Biblia Chora

Ktima Biblia Chora White 2018 (Sauvignon Blanc)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Ktima Biblia Chora White 2018 er en grønlig gul farve renhed og klarhed.
 • Næse: Crisp, transport aroma af pink grapefrugt, blomst, tropiske frugter og bjerg urter veksler med noter af citron smag.
 • Boca:, rige, harmoniske smag karrosseri med en vidunderlig struktur, forfriskende syrlighed og har en konsistens, flint, salt, aromatisk finish. En balancegang mellem det meget græsk friskhed aromatiseret sød og tør, næsten mineralsk, citrusfrugter bitterhed.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Macedonia - Greece

VINGÃ…RD: Ktima Biblia Chora er en organisk vingård beliggende ved foden af ​​Mount Pangaion i Kavala, det nordlige Grækenland. Grundlagt af to enologer i 1998, siden da har udvidet sin tilstedeværelse og har en vinfremstilling facilitet stade, som kombinerer gammel tradition med moderne teknologi. På 400 meter, i golde og stenet jord, men veldrænet, gården følger principperne for økologisk landbrug, ved hjælp af traditionelle metoder til opgaver såsom blad udtynding og høst.

GRAPE: 60% Sauvignon Blanc, 40% Assyrtiko

VINPRODUCERING: Det er en klassisk og moderne vin kommer fra ideen klar til at gifte sig med aromatisk Sauvignon Blanc med sofistikeret historisk, Assyrtiko udvider i regionen. Et par timer af præ-gæring maceration fører til lav temperatur gæring i rustfri ståltanke. Denne vin blev valgt for en middag afholdt i Athen af ​​den tyske kansler, Angela Merkel.

PARRING: Serveres med fisk; fisk og skaldyr; grønne salater; ristede grøntsager; hvid pasta; tabeller hvide oste. Prøv artiskok og parmesan risotto hjerte, ære eller væsentlig ånd vin, nyder grillede rejer, græsk salat og masser af brød, kager eller spinat og fetaost.

TEMPERATUR: 10 ° C

ALCOHOL 13%

Biblia Chora

Købe Vine Biblia Chora:

Flere anmeldelser af Ktima Biblia Chora White 2018

Udgivet til11.33

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Ktima Biblia Chora White 2018 er en grønlig gul farve renhed og klarhed.Næse: Crisp, transport aroma af pink grapefrugt, blomst, tropiske frugter og bjerg urter veksler med noter af citron smag.Boca:, rige, harmoniske smag karrosseri med en vidunderlig struktur, forfriskende syrlighed og har en konsistens, flint, salt, aromatisk finish. En balancegang mellem det meget græsk friskhed aromatiseret sød og tør, næsten mineralsk, citrusfrugter bitterhed.OPRINDELSESBETEGNELSE: Macedonia - GreeceVINGÃ…RD: Ktima Biblia Chora er en organisk vingård beliggende ved foden af ​​Mount Pangaion i Kavala, det nordlige Grækenland. Grundlagt af to enologer i 1998, siden da har udvidet sin tilstedeværelse og har en vinfremstilling facilitet stade, som kombinerer gammel tradition med moderne teknologi. På 400 meter, i golde og stenet jord, men veldrænet, gården følger principperne for økologisk landbrug, ved hjælp af traditionelle metoder til opgaver såsom blad udtynding og høst.GRAPE: 60% Sauvignon Blanc, 40% AssyrtikoVINPRODUCERING: Det er en klassisk og moderne vin kommer fra ideen klar til at gifte sig med aromatisk Sauvignon Blanc med sofistikeret historisk, Assyrtiko udvider i regionen. Et par timer af præ-gæring maceration fører til lav temperatur gæring i rustfri ståltanke. Denne vin blev valgt for en middag afholdt i Athen af ​​den tyske kansler, Angela Merkel.PARRING: Serveres med fisk; fisk og skaldyr; grønne salater; ristede grøntsager; hvid pasta; tabeller hvide oste. Prøv artiskok og parmesan risotto hjerte, ære eller væsentlig ånd vin, nyder grillede rejer, græsk salat og masser af brød, kager eller spinat og fetaost.TEMPERATUR: 10 ° CALCOHOL 13%

Udgivet til20.03

4 /5

Jeg tog på stranden med fisk og skaldyr. Højeste Sauvignon Blanc til at nyde med venner.
Elegant A Macedonia - Greece meget off farve. Jeg er ikke ekspert på blomster , men Ktima Biblia Chora White mindede mig om påskelilje. Det smagte ligesom vin.

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Ktima Biblia Chora White 2017

Kim Antonsen
Kim Antonsen

4/5

Jeg inviterede en ven til denne Ktima Biblia Chora White.
Fremhæv strågul. Lugter stor banan og litchi. Alle vine er godt afbalanceret Biblia Chora.
Vi kombinerer en blanding af kinesisk mad.
Thedrinkshop
Thedrinkshop

4/5

- En blid, gul-grøn farve bemærkelsesværdig klarhed.
- Ægteskabet af den kosmopolitiske og duftende Sauvignon med den græske Assyrtiko producerer en vin med en kraftig aroma smage af eksotiske frugter, fersken og citrus.
- En rig, køligt og smukt afbalanceret smag, behagelig syrlighed og en varig, duftende eftersmag.

Bedømmelser af Ktima Biblia Chora White 2016

Arnolphus Simonsen
Arnolphus Simonsen

4/5

Klare minder fra hvide blomster. Smagen forblev i lang tid.
Ikke det værd.

bedste Sælgere Macedonia - Greece