Tendenser:

Marmelader

Green Figs jam Wilkin & Sons 340g

34,07kr (Cirka)

Teknisk fil

Kategori:Marmelader (Gourmet)
Producent: Wilkin & Sons
Land: England
INGREDIENSER: Green Figs jam Wilkin & Sons 340g indeholder ikke nogen kunstige farver eller konserveringsmidler OPRINDELSE: England PRÆSENTATION: Det leveres i en 340g krukke TEGNING: På fabrikken er alle de frugter vaskes og sorteres i hånden, før udviklingen begynder. Wilkin & Sons Ltd, aldrig brugt i deres kunstfærdige, kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler, og ikke arbejde med eller for andre selskaber. Det endelige produkt, tage den berømte ovale mærke "Tiptree" garanti af højeste kvalitet for gourmeter verden over. I Tiptree konserves er lavet med de friskeste frugt og indeholder ingen kunstige ingredienser. KLARGØRING: tilberedt med Hugos kommer fra Middelhavet

Fremstilling for Green Figs jam Wilkin & Sons 340g

Green Figs jam Wilkin & Sons 340g

INGREDIENSER: Green Figs jam Wilkin & Sons 340g indeholder ikke nogen kunstige farver eller konserveringsmidler

OPRINDELSE: England

PRÆSENTATION: Det leveres i en 340g krukke

TEGNING: På fabrikken er alle de frugter vaskes og sorteres i hånden, før udviklingen begynder. Wilkin & Sons Ltd, aldrig brugt i deres kunstfærdige, kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler, og ikke arbejde med eller for andre selskaber. Det endelige produkt, tage den berømte ovale mærke "Tiptree" garanti af højeste kvalitet for gourmeter verden over. I Tiptree konserves er lavet med de friskeste frugt og indeholder ingen kunstige ingredienser.

KLARGØRING: tilberedt med Hugos kommer fra Middelhavet

Se mere

Bedømmelser af Green Figs jam Wilkin & Sons 340g

4

3 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Green Figs jam Wilkin & Sons 340g:Sats Green Figs jam Wilkin & Sons 340g:

4 /5

Firmaet Wilkin & Sons Limited, blev grundlagt i 1885 af Mr. AC Wilkin. Den Wilkin familien ejer omkring 400 ha. jordbær, hindbær, solbær, rød blomme og selvfølgelig de berømte Scarlet jordbær (Little Scarlet) produceret i mere end 100 år: jorden omkring Tiptree, hvor frugter som dyrkes. Andre sorter af frugt, der ikke kan vokse i Tiptree, er importeret fra de bedste regioner i verden. Ankommer på fabrikken, er alle frugterne vaskes og sorteres i hånden, før udviklingen begynder. Wilkin & Sons Ltd, aldrig brugt i deres kunstfærdige, kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler, og ikke arbejde med eller for andre selskaber. Det endelige produkt, tage den berømte ovale mærke "Tiptree" garanti af højeste kvalitet for gourmeter verden over.

Se mere
,

3.5 /5

Se mere
,

Ren gastronomisk fornøjelse