Mango and Passion Fruit Jam 215g

Belberry (Marmelader)

33,38kr + 155,30kr Forsendelse (10 - 14 dage)

33,38kr/enhed

Forsendelse: 155,30kr (10 - 14 dage) ved Delicat (Spain)

krDu vil modtage 0.06 point for hver, købt enhed

Oprindelsen af ​​Belberry brandet daterer sig tilbage til 1956, hvor der i en lille by i Belgien begyndte at udvikle en håndværksmæssige marmelade for indbyggerne i den lille region. Senere og på grund af sin succes, søn af håndværker besluttede at tage sine syltetøj ud over de belgiske grænser nu. . . vi kan finde de bedste gourmet butikker rundt om i verden. Dens udvikling er rent håndlavet, kan intet konkurrere med den perfekte farve af syltetøj og marmelade hjemmelavede, omhyggeligt lavet med de bedste frugter og fineste sukker.

Teknisk fil ·

Kategori:Marmelader (Gourmet)
Producent: Belberry

Beskrivelse · Belberry

Mango and Passion Fruit Jam 215g

Oprindelsen af ​​Belberry brandet daterer sig tilbage til 1956, hvor der i en lille by i Belgien begyndte at udvikle en håndværksmæssige marmelade for indbyggerne i den lille region. Senere og på grund af sin succes, søn af håndværker besluttede at tage sine syltetøj ud over de belgiske grænser nu. . . vi kan finde de bedste gourmet butikker rundt om i verden.

Dens udvikling er rent håndlavet, kan intet konkurrere med den perfekte farve af syltetøj og marmelade hjemmelavede, omhyggeligt lavet med de bedste frugter og fineste sukker.

Belberry

Købe Gourmet Belberry:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Mango and Passion Fruit Jam 215g

Deli.cat

Udgivet til04.53

4/5

Mango and Passion Fruit Jam 215g

Vores traditionelle syltetøj koges i åben kedel. Den udsøgte smag opnås ved Royal Bevar hjælp 55% af høj kvalitet frugt og de fineste sukker. Hvor tilsættes nødvendig naturlig æble pektin. Bevaring proces foregår på en naturlig måde, ved autopasteurization.

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

bedste Sælgere Marmelader