Tendenser:

Marmelader

Mango and Passion Fruit Jam 215g

34,70kr (Cirka)

Teknisk fil

Kategori:Marmelader (Gourmet)
Producent: Belberry
Oprindelsen af ​​Belberry brandet daterer sig tilbage til 1956, hvor der i en lille by i Belgien begyndte at udvikle en håndværksmæssige marmelade for indbyggerne i den lille region. Senere og på grund af sin succes, søn af håndværker besluttede at tage sine syltetøj ud over de belgiske grænser nu. . . vi kan finde de bedste gourmet butikker rundt om i verden. Dens udvikling er rent håndlavet, kan intet konkurrere med den perfekte farve af syltetøj og marmelade hjemmelavede, omhyggeligt lavet med de bedste frugter og fineste sukker.

Fremstilling for Mango and Passion Fruit Jam 215g

Mango and Passion Fruit Jam 215g

Oprindelsen af ​​Belberry brandet daterer sig tilbage til 1956, hvor der i en lille by i Belgien begyndte at udvikle en håndværksmæssige marmelade for indbyggerne i den lille region. Senere og på grund af sin succes, søn af håndværker besluttede at tage sine syltetøj ud over de belgiske grænser nu. . . vi kan finde de bedste gourmet butikker rundt om i verden.

Dens udvikling er rent håndlavet, kan intet konkurrere med den perfekte farve af syltetøj og marmelade hjemmelavede, omhyggeligt lavet med de bedste frugter og fineste sukker.

Se mere

Bedømmelser af Mango and Passion Fruit Jam 215g

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Mango and Passion Fruit Jam 215g:Sats Mango and Passion Fruit Jam 215g:

4 /5

Vores traditionelle syltetøj koges i åben kedel. Den udsøgte smag opnås ved Royal Bevar hjælp 55% af høj kvalitet frugt og de fineste sukker. Hvor tilsættes nødvendig naturlig æble pektin. Bevaring proces foregår på en naturlig måde, ved autopasteurization.
Se mere
,