• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Basket

La Spinetta Pin 2014

La Spinetta (Monferrato)

424,16kr 353,65kr + 101,32kr Forsendelse (10 - 12 dage)

2.544,98kr 2.121,91kr + 101,32kr Forsendelse (10 - 12 dage)

3.219,84kr + 171,21kr Forsendelse (4 - 7 dage)

424,16kr 353,65kr/enhed

Spar 70,51kr! (-17%)

Forsendelse: Vinello DK (Germany)

kr Du vil modtage 0.6 point for hver, købt enhed

Se flere priserOcultar preços

La Spinetta er producenten af La Spinetta Pin 2014 (353,65kr), en vine rød af DO Monferrato med de bedste klynger af barbera og nebbiolo fra 2014 og med en grad på 14. Drinks&Co samfund validerer La Spinetta Pin 2014 med 4 5 poeng.

Teknisk fil · La Spinetta Pin

Vintype: Vin rød
Vintage: 2014 andre årgange
Betegnelse:Monferrato (Piemonte,Italien)
Kælder: La Spinetta
Volumen : 75cl
Vindruer : Nebbiolo (65%), Barbera (35%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14

Beskrivelse · La Spinetta

La Spinetta Pin 2014 (Nebbiolo og Barbera)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: Denne vin er en dyb rød granat.
  • Næse: Næsen, frugtagtige aroma af blommer, kirsebær, ribs og udfylde området. Røgaromaer og krydderier skære sød lugter som en kniv.
  • Mund: Bedst tjent nær stuetemperatur, denne vin føles varmt i munden. Frisk frugt smag af mørke ben og bær giver vinen med en tung sødme. eg krydderier tilføje smag. Denne vin har en lang eftersmag.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Monferrato

Vineyard: Druerne dyrkes i Piemonte-regionen i Italien, lige under 7 hektar jord. I dette tilfælde, gulvet har en kalkholdig sammensætning.

GRAPE: 65% Nebbiolo og 35% Barbera.

LAGRING: Druerne er i alderen separat første nye franske egetræsfade i en periode på 16-18 måneder. De to drue vine Dernæst kombineres og ældet i rustfri ståltanke. Endelig La Spinetta Pin 2014 lagres på flaske i tre måneder. Kunderne kan vælge at alder vinflaske endnu mere, hvis de kan lide.

VINPRODUCERING: Barbera druer plukkes først, nær slutningen af ​​september. De Nebbiolo druer plukkes i midten af ​​oktober. Druerne fermenteres separat i eg beholdere ved en kontrolleret temperatur.

PARRING: Denne drink endda bedre røde kød, vildt, pasta med tomatsovs og ost af alle slags.

Anbefalet temperaturområde SERVICE: 16-18 ° C

ALCOHOL 14%

La Spinetta

Købe Vine La Spinetta:

Flere anmeldelser af La Spinetta Pin 2014

Laurits Becker

Udgivet til20.03

4 /5

Vi har købt fra en online butik , gennem Uvinum.
Det er mørkerød. Velsmagende varianter , lakrids og mynte. En skam , vidste kork.

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    1
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af La Spinetta Pin 2011

Maja Ritter
Maja Ritter

4/5

SMAGSNOTER AF La Spinetta Pin Monferrarto Rosso 2011:
- Syn: mørk rød.
- Næse: aroma af ribs, tranebær, blomster og duftende krydret eg på næsen.
- Mund: stærk syre og moden sort frugt, med længden og elegance Nebbiolo.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Piemonte.
VINGÅRD: La Spinetta
GRAPE: Nebbiolo.

PARRING: Grillet rødt kød og stærke oste.

Bedømmelser af La Spinetta Pin 2013

Perbaccowein
Perbaccowein

4/5

- Kraftige, komplekse, bær, sarte eukalyptus varianter, stort udvalg, gode karakter allergener: indeholder sulfitter
Fons Vinum
Fons Vinum

4/5

Monferrato Rosso DOC Pin LA Spinetta
Monferrato Rosso DOC Pin LA Spinetta
historien
Historien om Rivetti familien begynder i 1890, da Giovanni Rivetti, bedstefar til de tre brødre, Carlo, Bruno og Giorgio, forlod Piemonte til Argentina.

Ligesom de fleste af de italienere fra dengang, hans drøm er at finde lykke og derefter vende tilbage til sit hjemland for at blive en stor vinproducent.

Han desværre kan vi ikke, men i at realisere sin drøm er søn Giuseppe (øgenavnet Pin), gift Lidia, købte vinmarker og begyndte at lave vin.

I 1977 tog familien bopæl på LA Spinetta (toppen af ​​bakken) i Castagnole Lanze, typisk område af Moscato d'Asti, en lys og enkel vin til at nyde med slik. De nitter, overbevist om det store potentiale i Muscat, begyndte at lave Moscato Bricco Quaglia og Muscat Hawthorn.

Familien har meget mere ambitiøse mål; 1985 LA Spinetta gjort sin første rødvin, Barbera Cà di Pian, efterfulgt af anden stor rød i de følgende år.

1989 Rivettis dedikeret til faderen Pin forsamling.
1995 ser dagens lys den første Barbaresco, Gallina i 1996 efter Starderi Barbaresco og Barbera d'Alba Gallina.
I de følgende år, 1997 og 1998 Barbaresco Valeirano Barbera d'Asti Superiore.

I 2000 begyndte familien at producere den eftertragtede Campe Barolo. De nitter erhvervede vinmarker i Grinzane Cavour og bygget en meget moderne og teknologisk kælder, Barolo Campe.

I 2001 LA Spinetta udvider ud over grænserne i Piemonte og erhvervet 65 hektar vinmarker i Toscana, i området mellem Pisa og Volterra. Her producerer vi tre forskellige vine

Pin, kuvertering og beton med en lang eftersmag. . .

Alc. 14% vol.

bedste Sælgere Monferrato