Tendenser:

Montagne-Saint-Emilion

Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015

75cl

Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015

124,81kr
124,81kr
Butik: Lilovino DK (France) Forventet levering: 5 - 9 dage
Dette produkt har en ekstra forberedelsestid 24 timer.
Leveringsomkostninger: 123,24kr

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2015 andre årgange
2014 og 2012
Betegnelse:Montagne-Saint-Emilion (Bordeaux, Frankrig)
Kælder: Château Flaunys
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Château Flaunys er producenten af denne Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015 (748,89kr), en vine rød af DO Montagne-Saint-Emilion Hvis druene er fra årgang 2015 og hvis alkohol prosenten er på 14. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015 i Drinks&Co.

Beskrivelse af Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015

Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015

Producent: Château Flaunys

OD: Montagne-Saint-Emilion

Se mere

Bedømmelser af Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015:Sats Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015:

4 /5

2015 - ikke kontraktmæssig billede. Slot Flaunys har modtaget adskillige priser fra Guide Hachette, Gault & Millau. Navnet stammer fra den keltiske Flaunys som betyder "Paradise". Ejendommen er beliggende i den sydvestlige del af appellationen ved porten til Lalande de Pomerol. Denne vin kommer fra et landbrug. Meget smuk farve af dyb lilla og en smuk næse af kandiserede frugter, toasty, med noter af honningkager. En enkel, men elegant og blød angreb, der udvikler en god struktur og bløde tanniner. Denne vin fylder munden med bemærkelsesværdig vedholdenhed. Kraftfuld og elegant, værdig af de store vine fra den rigtige bank. Domaine Château Flaunys: Navnet kommer fra den keltiske Flaunys som betyder "Paradise". Ejendommen er beliggende i den sydvestlige del af appellationen ved porten til Lalande de Pomerol. Denne vin kommer fra et landbrug. Meget smuk farve af dyb lilla og en smuk næse af kandiserede frugter, toasty, med noter af honningkager. En enkel, men elegant og blød angreb, der udvikler en god struktur og bløde tanniner. Denne vin fylder munden med bemærkelsesværdig vedholdenhed. Kraftfuld og elegant, værdig af de store vine fra den rigtige bank.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 201520142012

4/5

2014 - ikke kontraktmæssig billede. Slot Flaunys har modtaget adskillige priser fra Guide Hachette, Gault & Millau. Navnet stammer fra den keltiske Flaunys som betyder "Paradise". Ejendommen er beliggende i den sydvestlige del af appellationen ved porten til Lalande de Pomerol. Denne vin kommer fra et landbrug. Meget smuk farve af dyb lilla og en smuk næse af kandiserede frugter, toasty, med noter af honningkager. En enkel, men elegant og blød angreb, der udvikler en god struktur og bløde tanniner. Denne vin fylder munden med bemærkelsesværdig vedholdenhed. Kraftfuld og elegant, værdig af de store vine fra den rigtige bank. Domaine Château Flaunys: Navnet kommer fra den keltiske Flaunys som betyder "Paradise". Ejendommen er beliggende i den sydvestlige del af appellationen ved porten til Lalande de Pomerol. Denne vin kommer fra et landbrug. Meget smuk farve af dyb lilla og en smuk næse af kandiserede frugter, toasty, med noter af honningkager. En enkel, men elegant og blød angreb, der udvikler en god struktur og bløde tanniner. Denne vin fylder munden med bemærkelsesværdig vedholdenhed. Kraftfuld og elegant, værdig af de store vine fra den rigtige bank.
Se mere
LilleAuxVins Arthur

4/5

2012 - Ikke kontraktmæssig billede. Navnet stammer fra den keltiske Flaunys som betyder "Paradise". Ejendommen er beliggende i den sydvestlige del af appellationen ved porten til Lalande de Pomerol. Denne vin kommer fra et landbrug. Meget smuk farve af dyb lilla og en smuk næse af kandiserede frugter, toasty, med noter af honningkager. En enkel, men elegant og blød angreb, der udvikler en god struktur og bløde tanniner. Denne vin fylder munden med bemærkelsesværdig vedholdenhed. Kraftfuld og elegant, værdig af de store vine fra den rigtige bank. Domaine Château Flaunys: Navnet kommer fra den keltiske Flaunys som betyder "Paradise". Ejendommen er beliggende i den sydvestlige del af appellationen ved porten til Lalande de Pomerol. Denne vin kommer fra et landbrug. Meget smuk farve af dyb lilla og en smuk næse af kandiserede frugter, toasty, med noter af honningkager. En enkel, men elegant og blød angreb, der udvikler en god struktur og bløde tanniner. Denne vin fylder munden med bemærkelsesværdig vedholdenhed. Kraftfuld og elegant, værdig af de store vine fra den rigtige bank.
Se mere
LilleAuxVins Arthur

Andre produkter fra samme vingård